RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Почнеться біла смуга: ці знаки Зодіаку у вересні чекає період щастя і удачі

Астрологи, котрі раніше називали три знаки Зодіаку, яким пощастить у коханні на початку вересня, назвали чотири знаки, яких у вересні очікує "біла смуга".

"Апостроф" розповість, хто буде везунчиком у вересні.

Читайте також: Гроші потечуть до рук: вересень буде фінансово успішним для чотирьох знаків Зодіаку

Телець

Вересень буде сприятливим для відпочинку та зустрічей з друзями. Девіз місяця - насолоджуватися життям.Окрім того, вересень буде сприятливим для кар'єри Тельця та реалізації творчих задумів. Місяць буде успішним та плідним, не варто боятися бути креативним та ризикувати. Вересень - гарний час для вивчення іноземних мов. На початку вересня ситуація сприятиме виникненню нових стосунків, особливо з колегами, на роботі - можливі службові романи. Друга половина вересня – гарний час для укладення шлюбу, який виявиться довгим і щасливим, а також принесе матеріальне благополуччя. Щодо здоров'я Тільця, то будь-які косметологічні процедури, пройдені в цей час, вразять чудовим результатом.

Скорпіон

Скорпіона вересень 2023 року здивує новими можливостями. Проте, при цьому існує висока ймовірність зіткнутися з плітками та інтригами. Найбільш сприятливий для Скорпіона час, щоб змінити життя – середина вересня. Початок місяця для кар’єри буде нестабільним часом: варто набратися терпіння, щоб зрештою лише виграти. Найбільш сприятливий період – це середина вересня і друга його половина: якщо Скорпіон отримає в цей час будь-які пропозиції щодо роботи і діяльності, то сміливо варто погоджуватися – все пройде вдало. Сімейних Скорпіонів у вересні 2023 року дуже потішать діти. Останню декаду вересня Скорпіону варто присвятити косметологічним і омолоджуючим процедурам.

Стрілець

В першу чергу Стрільцю пощастить у стосунках. Його чекають нові знайомства та подорожі. Окрім цього, Стрілець може отримати пропозицію руки й серця в поїздці. Місяць також буде вдалим у фінансовому плані. У вересні у Стрільця можуть виникнути проблеми зі здоров'ям, в перше чергу - з органами дихання. Особливо несприятливо для нього куріння. Краще зайнятися спортом і позбутися шкідливих звичок. Також у Стрільця можуть виникнути психічні розлади через нервові зриви.

Козеріг

Козерога у вересні очікує кипляча діяльність. Місяць буде насичений гарячими новинами, корисною інформацією, приємними зустрічами та знайомствами. Друга половина вересня дозволить Козерогу втілити давні мрії та плани. В той же час Козерогу варто бути уважним з діловими партнерами - вони можуть зрадити. У вересні Козерогу слід прислухатися до коханої людини. Наприкінці місяця всі сімейно-побутові питання у Козерога вирішаться зі знаком “плюс”. Вересень - чудовий час для заняття фітнесом і водними видами спорту.

Раніше ми також повідомляли про те, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

Вас також може зацікавити:

Місячні вузли в Овні: що чекає на знаки Зодіаку в наступні півтора року

Марс і Меркурій змінили становище: що чекати знакам Зодіаку до кінця серпня

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку