RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Кому з них пощастить у коханні з 4 по 10 вересня: три знаки Зодіаку

Восени всім хочеться ніжності, тому зустріти любов у цей період - справжнє щастя. Також експерти розповіли про те, кому, напевно, пощастить у цей період.

"Апостроф" називає трьох головних щасливчиків цього періоду.

Читайте також: Настає час змін та нових знайомств: гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку

Овен

Ви дуже палкі та пристрасні та демонструєте ці якості в особистому житті, обрушуючи їх на близьких людей. У цей час астрологи наполегливо рекомендують не лякати свою другу половинку темпераментом і ентузіазмом, "тонко" натякаючи на те, що настав час оформити відносини офіційно або хоча з'їхатися для спільного життя. Виявіть стриманість і вже незабаром все скластися само собою.

Близнюки

Вас дуже важливо продемонструвати другій половинці, що вони можуть бути не тільки легковажними і легковажними, але і серйозними і надійними. До того ж вас може дратувати той факт, що вони, як їм здається, щодня спілкуються з різними людьми – властива представникам знака двоїстість виб'є ґрунт з-під будь-яких – навіть найміцніших – стосунків. Тому варто дати їм ще один шанс, переставши відчувати терпіння близької людини – воно не безмежне.

Водолій

Якщо ви захочете зробити сюрприз коханій людині, зірки радять думати не про себе, а про другу половинку. Так, вибирайте виключно те, що принесе задоволення саме партнеру. А якщо ні, то він може не оцінити захід, на який ви витратите чимало сил і коштів. У вашій креативності сумніватися не доводиться - тут все буде зроблено ідеально, але сюрприз може виявитися зовсім нецікавою тому, для кого ви так насправді намагалися.

Раніше ми також повідомляли про те, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

Вас також може зацікавити:

Марс і Меркурій змінили становище: що чекати знакам Зодіаку до кінця серпня

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає на знаки Зодіаку в наступні півтора року