RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Будьте готові до негативу: у жовтні у трьох знаків Зодіаку розпочнеться "чорна смуга"

Астрологи зробили прогноз на жовтень 2023 року для трьох зодіакальних знаків, адже саме їм випадуть на долю неприємності.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Настає час змін та нових знайомств: гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку

Діва

Цей знак у жовтні буде розсіяним, нервозним, що є наслідком систематичних перевтом. У цей час ще погано йтимуть справи у бізнесі. Астрологи радять відкласти важливі угоди чи проведення фінансових операцій. Краще присвятити цей час роботі, яка не вимагатиме великих інтелектуальних зусиль. Можуть погіршитися відносини з близькими через підвищену емоційність та дратівливість.

Терези

Ділова активність буде на висоті у першій половині жовтня, зросте авторитет. Цей знак отримає підтримку та заступництво, які прийдуть самі собою, що посприяє реалізації проєктів. Проте вже в другій половині місяця ситуація кардинально зміниться. Ймовірні великі фінансові витрати та невдачі. Астрологи рекомендують відкласти важливі рішення на кращі часи.

Скорпіон

Скорпіони у жовтні поринуть у переживання та сумніви. Це стосуватиметься як особистої сфери, так і ділової. Навіть дрібні непорозуміння зможуть завдати глибоких душевних ран. Однак, не варто впадати у депресивні стани. Астрологи радять скористатися цим періодом для виконання справ, що давно чекають на своє завершення.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що вересень для різних знаків Зодіаку принесе як удачу, розраду та успіх, так і невдачу, застій у справах та тривоги.

  • Вас також може зацікавити:

Гроші потечуть рікою: який найщасливіший день у вересні у кожного знака Зодіаку

Можуть нашкодити: де та які тату небажано робити трьом знакам Зодіаку

Вимагають від партнерів більшого, ніж треба: топ-5 норовливих знаків Зодіаку