RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Життя заграє новими барвами: кому зірки готують доленосну зустріч у жовтні

Астрологи, які раніше розповіли, на кого чекає період щастя та удачі, поділилися прогнозом, які зі знаків Зодіаку можуть чекати позитивних змін в особистому житті в жовтні.

"Апостроф" розповідає, які з представників сузір'їв знайдуть щастя у цей період.

Читайте також: Настає час змін та нових знайомств: гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку

Овен

У жовтні Овнам слід бути зібраними та терплячими, щоб не зробити необачний вибір. Відкрийтесь новим емоціям. У жовтні існує можливість зустрічі з людиною з минулого, але не варто зближуватися з нею знову. Такі стосунки дуже швидко закінчаться, але негативний осад залишиться надовго, залишивши неприємний осад.

Телець

Цього місяця в особистому житті Тельців можливі зміни. Самотні Тільці зможуть зустріти кохану людину, яка відповість взаємністю. Але надто романтичний настрій може викликати підозри у другої половинки, яка ревнуватиме.

Близнюки

У жовтні зірки готують самотнім Близнюкам доленосну зустріч. Прислухайтеся до своєї інтуїції та контролюйте емоції, щоб зробити правильний вибір. Проте, в цей період не можна діяти імпульсивно і потрібно тримати себе у руках.

Рак

Цей місяць готує для Раків багато приємних сюрпризів. Самотні Раки зможуть влаштувати особисте життя з людиною, яка кардинально змінить їх долю. У сімейних стосунках виникне загроза сварок. Тому в цей період слід бути терплячим і не піддаватися емоціям.

Лев

Жовтень готує самотнім Левам приємні сюрпризи. В їхньому житті з'явиться безліч людей, які готові до серйозних стосунків. Можливий пристрасний роман, що закінчиться шлюбом. Сімейним Левам бути стриманими, оскільки через емоційні вчинки існує ризик втрати довіри з боку другої половинки. Приділіть максимум уваги коханій людині та довіртеся почуттям.

Діва

Цього місяця Діви не можуть розраховувати на кардинальні зміни в особистому житті. Цей місяць пройде спокійно, без карколомних емоцій. Дівам у цей період найкраще з головою пірнути в роботу та саморозвиток.

Терези

У жовтні самотнім Терезам не варто робити спроби влаштувати особисте життя, оскільки відносини можуть закінчитися важким розривом. Сімейним представникам знака бажано уникати конфліктів. У цей період потрібно більше гуляти, виїжджати на природу або вирушити у недовгу подорож з близькими людьми.

Скорпіон

Цього місяця принесе самотнім Скорпіонам нові знайомства. Сімейним Скорпіонам місяць дасть масу приємних сюрпризів. Їхня друга половинка проявить увагу, турботу і стане найкращим другом.

Стрілець

У жовтні Стрільцям не варто ухвалювати доленосні рішення. Самотнім Стрільцям бажано не робити жодних дій в особистому житті. Краще подумати про своє майбутнє. Сімейним представникам знака важливо оминати конфліктні ситуації, які можуть мати неприємні наслідки. Щоб уникнути сварок з друзями та коханими людьми, можна вирушити на дачу або вирушити у подорож.

Раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

Вас також може зацікавити:

Гроші потечуть у руки: вересень буде фінансово успішним для чотирьох знаків Зодіаку

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року