RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Час великих змін: у жовтні у чотирьох знаків Зодіаку розпочнеться нове життя

Вересень кардинально змінить життя трьох знаків Зодіаку, а в жовтні грандіозні зміни чекають уже на чотирьох представників сузір'їв.

Видання "Факти" пише, у кого середині осені будуть важливі зміни.

Читайте: Молодик у вересні переверне життя: до кого зі знаків Зодіаку вже летить птах щастя

Якихось особливих потрясінь Близнюки не дочекаються, проте у фінансовому плані цей знак отримає приємні новини. Ви почнете пожинати плоди своєї діяльності, яку кілька місяців тому було запущено. У жовтні настане оптимальний період інвестицій. Але якщо не хочете прогоріти, кожен проект треба розглядати під мікроскопом.

Жовтень буде дуже насиченим і різноманітним у Терезів. У вас буде багато поїздок, зустрічей та знайомств. У цей період варто переглянути свої бажання, цілі та мотиви. Краще бути чесними з оточуючими та із самим собою.

Жовтень подарує Водоліям безліч цікавих подій, проте настрій може впасти після холодів. Не дозволяйте обставинам впливати на ваш емоційний стан, тому що в жовтні вам доведеться зробити дуже важливі кроки, які вплинуть на майбутнє. Не зупиняйтеся перед можливими труднощами та проявляйте винахідливість.

Жовтень стане найлегшим місяцем року для Риб, як у професійному плані, так і в особистому житті. І це навіть створить додаткові внутрішні переживання — оскільки все складатиметься навіть надто добре. Побудьте наодинці з собою, поговоріть зі своїм "я" по душах - тоді ви все зрозумієте.

Нагадаємо, раніше ми публікували гороскоп Таро на вересень.

  • Вас може зацікавити:

В небесній канцелярії все вже вирішено: в якому віці знаки Зодіаку можуть зустріти своє кохання

Найкраща пригода - лежати на дивані: три головні домосіди за знаком Зодіаку

Будьте готові до негативу: у жовтні у трьох знаків Зодіаку розпочнеться "чорна смуга"