RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Удача буде на вашому боці: у жовтні чотирьом знакам Зодіаку пощастить з грошима

Астрологи, які раніше розповіли, у кого почнеться "чорна смуга", назвали зодіакальні знаки, яким неймовірно пощастить у сфері фінансів у жовтні 2023 року.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Раки спіймають удачу, Овнам краще не "відсвічувати": що принесе Супермісяць у вересні знакам Зодіаку

Близнюки

Другий місяць осені подарує цьому знаку нові фінансові можливості завдяки спілкуванню та контактам. Тому варто зосередитися на розширенні зв'язків на роботі. Також треба дослухатися до порад близьких. Можна робити інвестиції в нерухомість, що принесе стабільний дохід. Загалом у жовтні вдасться максимально примножити статки для створення надійної фінансової подушки.

Рак

Раки мають зосередитися на управлінні сімейними фінансами. Потрібно починати планувати великі витрати наперед і бути готовими до несподіваних ситуацій. Необхідно створити якийсь власний резервний фінансовий фонд. Також не варто боятися ризику, адже удача буде на боці цього знаку.

Стрілець

Цей знак має бути обережним у питанні грошей. Зірки не радять робити великі покупки, якщо не впевнені. Краще зосередитися на збереженні власних грошей. Попрацюйте над зміцненням фінансових збережень, це принесе впевненість у майбутньому.

Водолій

Представники цього знаку повинні попрацювати над новими й креативними варіантами заробітку. Так можна знайти несподівані джерела прибутку, якщо будете відкриті до нових можливостей. Важливо довіряти інтуїції. Це може подарувати чудові фінансові результати.

Нагадаємо, раніше ми публікували гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Одягаються краще за інших: астрологи назвали найбільш "модні" знаки Зодіаку

Тринькають гроші направо і наліво: чотири найбільших шопоголіки Зодіаку

Їх уже не перевиховати: ці чотири знаки Зодіаку стають "маминими синочками"