RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

На Новий рік буде чудовий привід для святкування: астролог напророкував великі успіхи ЗСУ

За прогнозами деяких астрологів війна, розв'язана Росією, у 2024 році ще триватиме, але вже на Новий рік українці зможуть святкувати успіхи, пов'язані з Кримом.

Про це заявив астролог Влад Росс на своєму YouTube-каналі.

За його словами, саме у цей період українські бійці мають чудову можливість дійти до перешийка Криму і навіть їхній "супергенерал" Теплинський не зможе протистояти цьому.

"Я завжди говорив, що Теплинський – це саме той генерал, який зможе направити війська проти Москви, коли зрозуміє, що війна програна", - наголосив астролог.

Читайте також: Бог війни Марс знову стане прихильним до України, листопад принесе багато хороших змін: відео

Влад Росс також розповів, що період Юпітера та підперіод Венери, коли все це почалося, для України це сталося у 8-му домі – домі війни, руйнувань, жахів, закінчується в травні 2024 року.

"Найцікавіше, що обидві ці планети є символом щастя процвітання, і, як би це не звучало, ця війна в результаті для України піде в плюс. Це стане помітно через десятиліття. Проте, якби не було цієї війни, не було в і тієї України, яку ми зможемо побачити через деякий час", - резюмував астролог.

Він також додав, 21 травня буде ухвалено якесь важливе рішення про мир в Україні, а от в Росії дозріє рішення про нового президента. Вже не буде ніякого трупа Путіна чи двійника Путіна.

Раніше ми писали про те, що, за словами тарологів, війна між Україною та РФ триватиме мінімум до 2029 року у тому чи іншому вигляді.

  • Вас може зацікавити:

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Кремль готовий закінчити війну: таролог дала прогноз щодо переговорів та кардинальних змін у РФ

Україна переможе, але не армією: астролог розповів, яким і коли буде кінець війни