RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Ретроградний Меркурій дає надію: до чотирьох знаки Зодіаків у грудні повернеться колишнє кохання

До кінця грудня деякі знаки Зодіаку зустрінуть своє справжнє кохання у той час, як інші представники гороскопа можуть повернутися до своїх колишніх.

Про це розповідає "Ukr.media".

Близнюки

Досить ймовірно, що колишні партнери або відгомін колишніх стосунків нагадають про себе протягом грудня. Це може бути як фізична зустріч, спілкування онлайн або телефоном. Окрім цього, це можуть бути якісь нюанси, пов'язані з минулим, проте уже в теперішніх стосунках. Втім, уже до 17-18 січня 2024 року більшість ситуацій проясниться і людина матиме рішення.

Рак

Протягом 9-23 грудня Раки можуть з'ясовувати стосунки, які будуть пов'язані з майбутнім та спільними амбіціями. Досить ймовірно, що хтось із колишніх запропонує "спробувати знову" і ви детально обговорюватимете те, як ви бачите свої стосунки.

Читайте також: Будуть купатися в грошах: рік Дракона принесе багатство чотирьом знакам за східним гороскопом

Діва

Повернення колишнього стане серйозним випробуванням у житті Дів. Роздуми щодо цього змусять переглянути власні цінності та бажання та дозволять зрозуміти, чого ви гідні насправді. Через діалог колишнім вдасться прийняти непросте для себе рішення, а також ви зможете побачити те, чого не помічали раніше, згадуючи колишній роман.

Лев

Через своїх колишніх Леви аналізуватимуть любов до себе та розуміння щастя. Можна сміливо сказати, що грудень стане періодом філософських одкровень у питаннях щастя. Він не лише подарує період тривалого спілкування з колишніми, але й допоможе вибудувати розуміння ідеальних стосунків.

Раніше ми писали, що готує карма на 2024 рік кожному знаку Зодіаку.

  • Вас може зацікавити:

Це ваша найкраща споріднена душа у 2024 році: гороскоп партнерства для кожного зі знаків Зодіаку

Завжди "холодні" і незворушні: топ-4 замкнених в собі знаки Зодіаку

В них більше шансів: хто зі знаків Зодіаку вступить у шлюб 2024 року