RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Фінансовий гороскоп по феншуй: що радять астрологи на 2024 рік

Скориставшись перевагами, пов'язаними з вашим знаком зодіаку, ви обов'язково зможете збільшити суму на своєму банківському рахунку у 2024 році.

Ресурс knowinsiders пише поради феншуй, які допоможуть фінансово підтримати знаки зодіаку у 2024 році.

Читайте також: На них чекають приємні сюрпризи: кому по гороскопу пощастить у грудні

Овен

Якщо ви ділова людина, яка хоче досягти успіху і заробити більше грошей у 2024 році, вам потрібно буде знайти нові способи подолати невпевненість у собі. Коли Овен відчуває, що не може розсунути кордони або досягти прогресу, він може стати менш продуктивним. Тому Овнам краще працювати у стартапі, де він зможе одразу зайняти свою нішу. Стартапи дозволяють Овну перетворити роботу на своє захоплення та перевірити сміливі ідеї.

Телець

Телець зазвичай вчиться заробляти більше грошей. Цей знак задовольняється лише відчутними проявами багатства, такими як новий одяг, прикраси та багатозначний рахунок у банку. Відчуття того, що вас цінують на роботі, пов'язане із зарплатою. Тому не відчувайте себе дивним або егоїстичним, якщо ви просите про підвищення зарплати, бонуси або пільги, якщо вважаєте, що заслуговуєте на них. Не бійтеся просити про підвищення, на яке ви заслуговуєте.

Близнюки

Близнюки - чудові комунікатори, які зазвичай можуть знайти щось спільне практично з усіма. Саме ці здібності вам необхідно розвивати, оскільки комунікативні навички будуть надзвичайно корисними у роботі. Спілкуйтесь зі своїми колегами та зміцнюйте свої стосунки, і ви отримаєте більше користі, ніж думаєте. Однак саме їхня власна імпровізація заважає цьому сузір'ю досягти успіху. Близнюки мають погану репутацію "двоособових" людей. Цей знак зодіаку може стрибати від проекту до проекту, створюючи в інших враження, що йому бракує цілеспрямованості чи професійності. Але реальна проблема в тому, що якщо ви продовжуватимете бігати, перш ніж досягнете справжнього успіху, ви не заробите багато грошей.

Рак

Раки дуже емоційні люди, які часто дозволяють своїм емоціям заважати практичним справам, тому надзвичайно корисно для кар'єри навчитися тримати себе в руках. Раки працьовиті і віддані своїй сім'ї, тому незалежно від того, подобається їм їхня робота чи ні, їхньою головною турботою є зарплата. Однак цей знак може просувати свої сильні сторони через довгострокові інвестиції в ресторани або невеликі закусочні в 2024 році. За допомогою цього вони можуть заробити багато грошей і задовольнити своє бажання бути начальником.

Лев

Лев — природжений бізнесмен, який має амбіції та прагнення до успіху, вміє ризикувати та ефективно працювати. Креативне мислення дозволяє Левам робити сміливі, іноді ризиковані інвестиції. Однак вони не поспішатимуть інвестувати в області, які не гарантують прибутку. Вони скоріше воліють отримати невеликий прибуток і бути в ньому впевненими, аніж підуть на високий ризик. З таким мисленням найкраще місце для Лева, щоб вкласти свої гроші, — це банки чи купівля облігацій.

Діва

Діви можуть задовольнятися низькооплачуваною роботою, поки почуваються корисними. Однак пристрасть не допоможе вам сплатити рахунки, тому вам слід ставити перед собою вищі кар'єрні цілі. Діва не візьметься за ризиковану роботу, якщо не буде впевнена у своєму успіху. Вони вкладатимуть час, гроші та зусилля лише у ті можливості, які гарантують повну перемогу та принесуть задовільні результати. Тому вкладати кошти цьому знаку потрібно у щось стабільне.

Терези

Терези досягають успіху в груповій роботі завдяки своїй комунікабельності. І гроші для них так само важливі, як контакти та соціальні зв'язки. Терези дуже добре вміють організовувати час і визначати ресурси для реалізації проектів. У результаті їм ідеальними будуть довгострокові інвестиції у ділове співробітництво. Однак цей знак нерішучий, коли справа стосується інвестицій, тому звернутися за порадою до мудріших людей не соромно.

Скорпіон

Скорпіони легко конфліктують із колегами, які не поділяють їхню точку зору або в яких бачать потенційних конкурентів. Найкращий спосіб удосконалюватися — це спрямувати свою конкурентоспроможність у позитивне та конструктивне русло. Це сузір'я чудово справляється з роботою у фінансовому секторі. Вони мають відмінну інтуїцію і можуть приймати ризиковані рішення. Більш того, їхній скептицизм дозволяє їм краще виявляти ризики, що ховаються під поверхнею події. Здатність Скорпіона добре оцінювати та обробляти інформацію робить його ідеальним для галузей, пов'язаних з інвестиційними методами, такими як облігації, нерухомість, страхування тощо. Скорпіон ніколи не вкладе туди, у чому не розуміється.

Стрілець

Стрілець активний, любить бути агресивним і зневажає прихильність, тому інвестування у фондовий ринок, найімовірніше, є найбільш підходящою сферою для цього знака. Ця сфера завжди змінюється, і численні нові можливості, які постійно виникають, змусять їх тренувати мозок. Крім того, Стрільці мають достатню здатність справлятися з непередбаченими ситуаціями, і завдяки цьому виду бізнесу вони можуть розбагатіти за лічені місяці.

Козоріг

Козероги від природи добре керують грошима, бо вони обережні та відповідальні. Гроші забезпечують цьому знаку зодіаку почуття безпеки, тому вони прагнуть накопичити якнайбільше. Козоріг розуміє цінність грошей, не дозволить їм вислизнути крізь пальці, включаючи навіть вкладення грошей у заробляння грошей. Коли справа доходить до інвестицій, Козоріг вважає за краще зберігати гроші в менш ризикованих активах, а не вкладати гроші в речі, які приносять великий прибуток, але є ризикованими. Переважними інвестиціями Козорога будуть золото, долари, облігації, нерухомість, тобто речі, які рідко коливаються надто сильно.

Водолій

"Щедрий" - це саме те слово, яке коротко характеризує особистість Водолія. Якщо у них хороший фінансовий стан, вони будуть готові витрачати гроші на оточуючих. Вони живуть простим життям, але не збирають гроші і не бояться ділитися своїм достатком з іншими. Це сузір'я може приносити хороший дохід і розумно інвестувати, але їхнє "золоте серце" не дає їм думати тільки про себе. Водолій бажає отримати відчуття хвилювання та азарту при інвестуванні. Їм подобається різноманітна діяльність, і вони мають широкий спектр знань, тому вкладають кошти в різні області.

Риби

Риби далеко не найфінансовіше успішні зі знаків зодіаку, але їм пощастило мати швидку інтуїцію, коли справа доходить до інвестицій. Люди вкладають гроші, щоб отримати прибуток або досягти певної мети, але Риби просто насолоджуються цим. Риби схильні до імпульсивних покупок, а надмірна щедрість або нереалістичність змусять їх забути свої фінансові кордони. Риби легко можуть опинитися у невигідному становищі у фінансових питаннях, тому що часто мріють і виберуть інвестиційну категорію, яка виходить за межі уяви інших. Щоб побудувати свій майбутній фінансовий план, їм потрібна допомога досвідченого консультанта, який заслуговує на довіру.

Нагадаємо, раніше ми писали, яким знакам китайським гороскопом везтиме в лотереї до 2026 року.

  • Вас зацікавить:

Схильні до нічної активності: знаки Зодіаку, які не можуть заснути

Ретроградний Меркурій їм не страшний: три знаки Зодіаку, які не мають проблем

Раз і на все життя: 5 знаків Зодіаку, які зустрінуть кохання у Новому році