RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

2024 буде особливим для п'яти знаків Зодіаку - три з них Ванга вважала щасливчиками

Деякі знаки Зодіаку у 2024 році досягнуть небачених висот у той час, як інші відкриють у собі незвичайні здібності. Деяких із цих представників гороскопа Ванга вважала особливими.

Про це повідомляє "Knowinsiders".

Так, болгарська ясновидиця не мала "улюбленців" серед зодіакального кола, проте вважала, що представники деяких знаків Зодіаку можуть бути наділеними особливою силою та енергетикою. Це Телець, Скорпіон, Риби. І саме у 2024 році за прогнозами астрологів вони і деякі інші матимуть усі шанси розкрити свій потенціал.

Телець

Тельцям рекомендується прислухатися до власної інтуїції навіть якщо ви звикли її ігнорувати. Саме завдяки їй ви прийматимете найкращі рішення протягом року. Прийміть цей дар, оскільки саме він допоможе вам подолати різноманітні виклики та уникнути потенційних пасток у наступному році. Медитуйте, заглиблюйтеся в себе, звертайте увагу на власні ідеї.

Скорпіон

Скорпіони отримають надзвичайну здатність у наступному році сприймати внутрішню роботу інших людей і розпізнавати приховані істини завдяки підвищеній чутливості. Ви відкриєте в собі дивовижний дар розпізнавати емоції та внутрішній стан людей та викривати брехню на "раз-два". Завдяки цій навичці ви можете відрізнити справжніх друзів від тих, хто просто намагається вас обдурити.

Читайте також: Ретроградний Меркурій дає надію: до чотирьох знаки Зодіаків у грудні повернеться колишнє кохання

Водолій

Риби

Новий 2024 рік буде багатим на нові знайомства та дружні стосунки з оточенням. Ви маєте природне шосте почуття, яке робить вас чутливими до намірів людей навколо вас. Окрім цього, ви вмієте відокремлювати від себе осіб, які завдають вам неприємностей чи засмучують вас. Прислухайтеся до своєї інтуїції, адже вона є тим самим маяком, що приведе вас до успіху.

Терези

Знати думки інших людей, перш ніж вони їх висловлять, — це справжній талант, який робить вас цікавими. Які б труднощі не поставило перед вами життя, ви зможете з легкістю подолати їх завдяки своїй інтуїції та винахідливості. Скористайтеся цим космічним даром, аби заглянути в майбутнє і відточити свої комунікативні здібності.

Козоріг

Наступного року ви "подружитеся" зі своєю інтуїцією настільки, що будете вражені можливості вирішення безлічі проблем немов за помахом чарівної палички. Особливо це буде помітно наприкінці року. Ви відчуєте здатність розрізняти емоції та приймати виважені рішення, навіть якщо час від часу будете демонструвати спалахи спонтанності.Якщо цього року ви прислухаєтеся до свого почуття, воно виведе вас на правильний шлях.

Раніше ми писали, що готує карма на 2024 рік кожному знаку Зодіаку.

  • Вас може зацікавити:

Це ваша найкраща споріднена душа у 2024 році: гороскоп партнерства для кожного зі знаків Зодіаку

Будуть купатися в грошах: рік Дракона принесе багатство чотирьом знакам за східним гороскопом

В них більше шансів: хто зі знаків Зодіаку вступить у шлюб 2024 року