RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Будьте обережні: астролог пророкує фінансові потрясіння наприкінці року

Венера створить напружений аспект поблизу 10 грудня, тому 9-11 числа будуть не найвдалішими для ділової активності.

Про це "Главреду" розповів астролог Влад Росс.

Читайте: Ви на правильному шляху: ці знаки Зодіаку у грудні можуть ухвалити найкраще рішення в житті

За його прогнозами, 20-22 грудня Венера створюватиме дуже складні аспекти, тому на ці числа не рекомендується призначати важливі переговори, зустрічі та підписання важливих контрактів.

29 грудня Марс робитиме напружений аспект з Нептуном, тому в цю дату потрібно вкрай обережно приймати рішення щодо фінансів та великих покупок. Крім того, саме цього дня шахраї можуть виманити гроші або обдурити на велику суму, застеріг Влад Росс.

На ділову сферу, крім того, вплине Меркурій, який із 11 грудня до 4 січня буде статичним та ретроградним. Найсильніше це відчуватиметься з 31 грудня по 4 січня. У цей час, зазначив астролог, також краще нічого важливого не робити.

У той же час, грудень у бізнесменів, традиційно, буде хорошим місяцем для продажів. І більшу частину цього місяця Марс буде дуже гармонійним, рухаючись на краще майбутнє. "Якщо у вас є задуми зробити щось нове, то краще поквапитися і встигнути з цим у першій декаді грудня, доки Меркурій не став ретроградним", - рекомендує астролог.

Однак останній тиждень грудня буде не особливо вдалим для бізнес-починань. Започатковані 29-31 грудня справи можуть принести сильне розчарування. У період ретроградності Меркурія, тобто після 11 грудня і до кінця місяця, справи, документи, контракти та домовленості краще переробляти, переписувати, перевіряти ще раз і переглядати. А планувати щось нове не слід.

Нагадаємо, Влад Росс спрогнозував, що відбуватиметься у політичному житті України у 2024 році.

  • Вас зацікавить:

Готуйтесь до важких часів: грудень засмутить три знаки Зодіаку

Останній місяць року переверне життя трьох знаків Зодіаку: кардинальні зміни вже почалися

Дракон принесе успіх і здійснить всі бажання: щасливчики року за китайським гороскопом