RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

У грудні буде дві дзеркальні дати: нумеролог про їх особливості і небезпеки

У грудні очікується дві дзеркальних дати - 12.12.2023 та 23.12.23. Нумеролог розповіла про їхній вплив на людей та чого остерігатися.

Про це повідомила нумеролог Лариса Браницька у коментарі KP.UA.

Читайте також: Астрологи розповіли, для яких знаків Зодіаку 2024-й стане роком трансформації та великих змін

За її словами, цього дня можна переїхати, позбутися старого та розпочати нову главу свого життя.

"3" означає знайомство, якусь демонстрацію, вирішення проблем і завершення справ, а також перегляд проблем і потреб. Щоб щось змінити у своєму житті та продемонструвати ці зміни, потрібно повністю позбутися певних проблем", - зазначила нумеролог.

Вона уточнила, що 12 грудня пройде під планетою Марс, що додасть агресивного негативного впливу на людей, можуть посилится хронічні хвороби, може бути спалах епідемії, але енергії буде достатньо, щоб впоратись з негараздами.

Друга дзеркальна дата - 23.12.23, коли буде упор на дім та його внутрішні проблеми. Дім може означати як сім'ю, так і державу. 23 грудня пройде під сузір'ям Діви та під впливом Сатурна, що може принести як позитивні зміни у житті, так і негативні.

"Сузір'я символізує шлюб, побудову нових домівок, де можуть жити молоді пари. Його несприятливе значення загрожує розбіжностями, сварками в сім'ї, конфліктами в суспільстві. Це може бути якийсь конфлікт, який зріє всередині суспільства, пов'язаний з якимись претензіями, очікуваннями. Або, якщо говорити про сім'ю, сварки можуть виникнути там, де накопичилася невисловленість, непорозуміння. Так як день сильний енергетично, можна говорити або про надсильні почуття любові, або ненависть", - розповіла Браницька.

Вона зауважила, що також можна скласти іспит Сатурна на співпрацю в сім'ї, а в державі - на творення нового разом.

"У внутрішній політиці треба знайти баланс та гармонію, домовитися. Тоді можливий і якийсь фінансовий дохід: є показники для матеріального благополуччя, коли країна може не тільки вкладати в захист території, а й творити щось, будувати нові будинки", - додала нумеролог.

Нагадаємо, 21 грудня, буде 666-ий день повномасштабного російського вторгнення. Нумеролог розповів, що це означає для Росії та України.

  • Вас може зацікавити:

Гороскоп за датою народження: нумеролог дав прогноз на грудень 2023 року

Коли найкраще влаштувати весілля у 2024 році: поради нумерологів

Росія зменшиться у розмірах: астролог розповіла, які будуть зміни у світі найближчими роками