RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

"З весни все піде на спад": новий астропрогноз про закінчення війни

У 2024 році між Україною та Росією не буде офіційного підписання документу на кшталт договору про закінчення війни, але наступить затишшя, хоча бойові дії не припиняться. І лише через рік все піде на спад.

Про це Главреду розповіла астролог Ангеліна Вакуліна.

З середини грудня 2023 року росіяни поновлять свої атаки, адже окупанти намагатимуться позбавити українців світла, води, продуктів, але нічого у них не вийде. Натомість в самій Росії відбудуться локальні військові конфлікти, переконана астролог, додавши, що вони не пов'язані зі зміною влади. "Це буде так, як вигідно путінському режиму", - вважає вона.

Читайте: 2024-й буде кращим за цей: астролог сказала, через скільки років всіх окупантів виженуть з України

Повернення Криму та Сходу України в 2024 році не відбудеться, але активні бойові дії можуть вже не виходити за межі територій окупованих областей, зазначила Ангеліна Вакуліна.

За її прогнозом, 2024 рік буде складнішим, ніж 2022 і 2023 роки, попри те, що буде повернення певних територій додому, але людям буде важко через дефіцит продуктів, кризу з паливом.

У січні і лютому 2024 року буде затишшя, а ось весна буде складною, у том числі й через мобілізації. Літо знову буде періодом затишшя, а восени знову почнеться період "турбулентності". І хоча військова допомога не припинятиметься, але фокус уваги зміститься з України, а деякі країни взагалі поводитимуться неприязно до Києва.

І лише в 2025 році все піде на спад, з самої весни завершуватиметься цикл подій і почне вимальовуватися картина завершення конфлікту і стабільності, резюмувала Ангеліна Вакуліна.

Нагадаємо, раніше Ангеліна Вакуліна прогнозувала, що наприкінці осені можливе звільнення великих територій.

Вас може зацікавить:

Деякі пророцтва вже збулись: що передбачив мольфар Нечай про війну в Україні та її закінчення

Україна переможе і стане головною в союзі п'яти країн: що казала Ванга про війну з РФ і її закінчення

Ми дізнаємось багато цікавого: астролог дав прогноз масштабних змін в Україні в 2024 році