RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Доля обіцяє несподіванки і нові виклики: гороскоп за картами Таро 19 грудня

Тарологи зробили прогноз для всіх зодіакальних знаків на вівторок, 19 грудня.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Їхнє життя буде іншим: знаки Зодіаку, у яких будуть зміни у 2024 році

Овен

Карта "Колесо Фортуни" для Овнів обіцяє нові пригоди та несподівані події, що допоможуть вийти зі звичної рутини, проте зрештою проллють світло на найближче майбутнє. Вважливо дати подіям розвиватися своїм шляхом, щоб не прогнати успіх.

Тілець

"Верховна Жриця" говорить про прихильність всесвіту та спокій. Не варто втручатися надто активно у перебіг подій, щоб не виникли помилки, особливо у спілкуванні з рідними.

Близнюки

Карта "Повішений" каже про звільнення від зобов'язань, тягаря, непотрібних зв'язків. Також підкреслює наявність обмежень та заборон, застерігаючи від надмірного запалу та радячи не показувати емоції.

Рак

Карта "Двійка Жезлів" надає можливість оцінити здатність відповідати за власні дії і ухвалювати правильні рішення. Можливий важливий вибір, від якого залежить значна частина майбутнього життя.

Лев

Карта "Лицар Жезлів" радить бути стриманішим і тактовнішим. Також символізує пристрасність і життєвий заряд, що підштовхне до змін. Необхідно бути обережними і не бути імпульсивними. Не беріть нічого близько до серця.

Діва

Карта "Четвірка Кубків" говорить про те, що день буде складним. Події змусять серйозно замислитись про майбутні проблеми. Потрібно розуміти, що кожен формує своє щастя і не потрібно розраховувати на чиюсь допомогу.

Терези

Карта "Десятка Кубків" говорить про найвищу гармонію і глибоку любов. День буде сповнений теплими емоціями та ніжними почуттями. Можливо, що щось станеться таке, що змусить подивитись на життя під іншим кутом.

Скорпіон

Карта "Дама Денаріїв" показує особу, що хоче суспільного визнання, перш ніж піклуватися про сім'ю. Це також говорить, що знак надмірно зайнятий роботою та неуважний до особистих проблем. Ваші зусилля можуть бути оцінені.

Стілець

Карта "Четвірка Мечів" говорить про запеклу боротьбу за власне місце під сонцем. Попереду словесні дуелі та доведення своєї правоти, щоб не постраждала репутація.

Козоріг

Карта "Король Кубків" каже про бажання звільнитися від пут свідомості та об'єднатися із всесвітом, який підготував яскраву та незабутню подію. Ймовірно, життя скоро зазнає серйозних змін.

Водолій

Карта “Четвірка Жезлів” говорить про те, що буде багато роботи, яка стане відправною точкою для нового життя. Карта - символ позитивної та потужної енергії. Часто випадає у розкладі тим, хто готовий долати труднощі задля власного щастя.

Риби

Карта "Дама Жезлів" говорить про внутрішню гармонію та спокій. Ймовірно, що вашу ініціативу прийме та високо оцінить оточення. Найсміливіші пропозиції можуть принести користь, тому легко йдіть на ризик.

Раніше ми називали найгірші любовні пари за знаком Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Дівчатка, обережно! Від яких чоловіків слід триматися подалі у 2024 році згідно з вашим знаком Зодіаку

Мають схильність до мистецтва: 5 природжених музикантів за гороскопом

Найкращі подарунки для різних знаків Зодіаку: добірка ідей до Нового року та Різдва