RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

В них живуть темні сили: Ванга вважала небезпечними чотири знаки Зодіаку

Відома болгарська провісниця Ванга, яка пророкувала смерть Путіна у 2024 році, назвала чотири знаки Зодіаку, в яких живуть ангели, що перейшли на бік зла. Йдеться про Овна, Близнюків, Скорпіона і Водолія.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Ванга вважала їх особливими: три знаки Зодіаку проведуть 2024 рік під захистом ангелів

Овен

Овни можуть бути надмірно зарозумілими та їхні вчинки часто виходять з егоїстичності та пошуку вигоди для себе. Вони також дуже цілеспрямовані і можуть піти по головах. Представники цього знаку живуть сьогоднішнім днем, не вміють планувати своє життя наперед, через що можуть виникати неприємні ситуації. Ванга радила їм поважати інших і обмірковувати свої дії.

Близнюки

Близнюки занадто самовпевнені і пропускають повз вуха всі застереження. Також вони здатні на зраду. Ванга радила їм аналізувати свої вчинки, оцінювати ризики перед тим, як діяти та враховувати думку близьких.

Скорпіон

Скорпіони ведуть себе чесно і прямолінійно по відношенню до оточуючих, показуючи себе справжнім і не приховуючи своїх подекуди жорстоких вчинків. Ванга рекомендувала їм підтримувати в собі баланс добра і зла, знайти гармонію у собі.

Водолій

Водолії часто стають очевидцями різних неприємних ситуацій і навіть бути в центрі скандалів та інтриг, навіть якщо не спеціально. Ванга радила їм ретельно аналізувати свої вчинки та навчитися самоконтролю.

Раніше ми писали, кому із знаків Зодіаку 2024 року пощастить із грішми.

  • Вас може зацікавити:

Щасливчики, екстрасенси та люди з важкою долею: що говорила Ванга про знаки Зодіаку

Не чекайте від них щедрих подарунків: астрологи назвали найскупіші знаки Зодіаку

Рейтинг найщасливіших і не дуже щасливих знаків Зодіаку у 2024 році: знайдіть себе у списку