RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Щасливчики, екстрасенси та люди з важкою долею: що говорила Ванга про знаки Зодіаку

Болгарська пророчиця Ванга, як запевняють оточуючі, завжди розділяла знаки Зодіаку на три групи: до одних прихильна доля, в інших - важка, а треті мають екстрасенсорні здібності.

Докладно про кожну відокремлену провидицею категорію розповість "Апостроф".

Читайте також: У Тельців все чудово,а у Скорпіонів дрібні неприємності: гороскоп на 20 липня

Знаки зодіаку, яких Ванга вважала щасливими

Телець (20 квітня - 20 травня)

Люди цього знаку спокійні, розсудливі та мудрі. Вони мають чіткі цілі і намагаються їх дотримуватися, а ще завжди знають, що хочуть отримати від життя. Всесвіт допомагає їм у будь-якій справі та робить багато підказок. Якщо ж Тельці почнуть упиратися, то все і завжди тільки псуватимуть.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

На думку Ванги, Скорпіон – найзагадковіший знак зодіаку. Ті, хто народилися під цим знаком, дуже вперті і при цьому вразливі. Вищі сили прихильні до цих людей і завжди намагаються допомогти їм у будь-якій справі. Але вони можуть втратити лише в одну мить, якщо вчасно не висловлюватимуть слова подяки. Крім того, Скорпіонам потрібно більше довіряти людям.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Леви також належать до категорії щасливих. Вони рідко стикаються з проблемами та перешкодами на своєму шляху. Однак якщо вони постійно показуватимуть свою перевагу, то зіткнуться з великими неприємностями. Ванга рекомендувала Левам приділяти увагу оточуючим людям та забути про свою корону на голові.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Риби симпатизують усім, і завдяки цій здібності вони можуть досягти всього, що тільки захочуть. Крім того, представники знаку успішні та щасливі. Навіть якщо перед ними стоятиме непереборне завдання, вони впораються з нем без особливих зусиль. У їхньому житті все складається таким чином, що бажане саме йде до них у руки.

У кого, за словами Ванги, важка доля

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Люди цього знака дуже залежить від думки оточуючих. Їм важливо знати, що про них думають та кажуть інші. Ваги дуже добродушні та чуйні, завжди готові прийти на допомогу нужденним. Цією якістю нерідко користуються оточуючі. Ванга радить Терезам хоч іноді говорити «ні».

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Закомплексованість Близнюків є головною причиною всіх невдач. Їм необхідно стати сміливішими та спокійнішими. З появою будь-яких проблем не панікувати, а тверезо оцінювати те, що відбувається, і вирішувати всі питання в міру надходження. Представникам знаку ще слід відмовитись від шкідливих звичок. Тільки тоді Всесвіт їм надаватиме допомогу та підтримку.

Рак (22 червня - 22 липня)

Раки мають дуже багато проблем. Їхнє життя можна порівняти із зеброю, де чорних смуг більше, ніж білих. Через звичку нити, у них дедалі частіше виникають якісь проблеми. Ванга радила їм простіше ставитись до будь-яких труднощів і звертатися за допомогою до близьких.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Життя Козерогів теж не з легких. Більшість проблем вони самі вигадують, щоб довести всім, які вони молодці. Серед головних їх переваг виділяються цілеспрямованість і хоробрість. Якщо вони їх прокачуватимуть, то зможуть забути про всі проблеми.

Знаки зодіаку, які мають екстрасенсорні здібності

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Незважаючи на всю привабливість, Водолії багатьом здаються дивними. У багатьох із них є дар бачити майбутнє, але для цього їм варто більше працювати у цьому напрямі. Вони найчастіше бачать віщі сни.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Ванга вважала Дів обдарованим знаком, який може відчувати людей, розуміти їхні проблеми та надавати допомогу. До таких людей необхідно дослухатися – вони поганого не порадять. Але тим, хто вирішить їх образити, не поздоровиться. У них можуть виникнути проблеми як зі здоров'ям, так і в особистому житті.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

У Стрільців добре розвинені екстрасенсорні здібності. Їм лише доведеться прийняти свій дар і тоді вони зможуть передбачати майбутнє. Здебільшого вони можуть надавати допомогу особистого характеру, і навіть виконувати будь-які бажання.

Овен (21 березня - 19 квітня)

Все, чого забажають Овни, обов'язково здійсниться. Вся справа в тому, що вони мають сильну підсвідомість. Їм потрібно постійно візуалізувати бажане, і вони обов'язково це отримають. Щоб не втратити свої навички, Ванга радила їм ніколи не відмовляти у допомозі нужденним.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, що в липні землю накриє відразу п'ять магнітних бурь.

Вас може зацікавити:

Будуть на сьомому небі від щастя: ці знаки Зодіаку зустрінуть кохання до кінця літа

Доля готує несподіваний удар: ці п'ять знаків Зодіаку в липні чекають на неприємності

Таролог дала прогноз на липень для всіх знаків Зодіаку: кому випала удача, а кому – проблеми