RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

Магічний Молодик у січні подарує справжнє диво трьом знакам Зодіаку: гороскоп на 11 січня

Молодик у Козерозі 11 січня відкриває нові можливості та справжні дива для трьох знаків Зодіаку.

Кому пощастить цього фантастичного дня, розповіли астрологи.

Читайте також: Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким до кінця січня слід бути обережними з грошима

Овен

Ви так багато працювали, щоб досягти того, що маєте, що тепер настав час для втілення усіх планів в особистому житті та кар'єрі. Зосередтеся на своїх почуттях та бажаннях і ви обов'язково втілите усі мрії. Знайдіть час, щоб насолодитися радістю сьогодні та відпустіть свої обмежувальні переконання. Так ви стаєте магнітом для всіх своїх бажань.

Скорпіон

Ніхто не знає, скільки тобі довелося витерпіти за останні кілька років, щоб піднятися над труднощами та вийти переможцем. Ми так пишаємося тобою, ти гідний і заслуговуєш на всі дива, які відбудуться на твоєму шляху 11 січня. Очікуйте почути хороші новини, які змусять вас повірити в себе та все, над чим ви наполегливо працювали. Ви це заслужили.

Телець

Початок нового року здавався таким багатообіцяючим, Телець, але ваша віра, ймовірно, була похитнута зрадами в токсичних стосунках минулого року. 11 січня на вас чекає новий початок, тож насолодіться всіма чудесами молодика у Козерозі. Ви відчуєте емоційне очищення та відродження. Усі ті, хто зрадив і образив вас, відчують карму, спостерігаючи, як ви повстаєте з попелу, щоб відродитися знову.

Перший молодик 2024 року - час, коли потрібно складати плани на майбутній рік. Усе, чого мрієте досягти, особливо в питаннях кар'єри, слід чітко викласти в думках або на папері.

Момент молодика триває недовго, але вплив Місяця люди можуть відчувати протягом 2-3 діб. Цей період дуже доречно підходить для планування майбутнього року - цьому сприяє знак Козерога. Він в астрології пов'язаний з роботою і кар'єрою.

Раніше "Апостроф" розповідав, які Зодіаку вважають злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Краще не зв'язуватися: ці знаки Зодіаку у 2024 році можуть принести лише біль та розчарування

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року