RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

"Код багатства" за датою народження: як порахувати чи буде у вас купа грошей

За датою народження можна приблизно спрогнозувати свою долю, у тому числі, чи буде людина багатою. Для цього треба скласти всі цифри дати народження до однозначного числа та подивитись його значення.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Цифра долі: як за датою народження дізнатися скільки у вас буде шлюбів

Приклад рахування

Так, якщо людина народилася 29 серпня 1981 року, то розрахунок буде такий:

  • 2+9+8+1+9+8+1=38=3+8=11=1+1=2.

Таким чином, індивідуальний код цієї людини щодо грошового потоку у житті - цифра 2.

Значення чисел

Цифра 1

Ця людина не економить та не відкладає гроші на потім. Часто здійснює імпульсивні покупки, які пов'язані із задоволенням та емоціями. Вона може стати багатою, тільки якщо навчиться правильно розпоряджатися коштами, чому вчать на спеціальних онлайн-курсах, у тому числі безкоштовних.

Цифра 2

Людина з цифрою 2 планує свої витрати та завжди має кошти на скарбничці. Вона не боїться форс-мажорних обставин, адже знайде, чим розрахуватися, не влізаючи у борги. Вміння накопичувати може зробити цю особу доволі багатою, особливо, якщо навчитися вигідно інвестувати гроші.

Цифра 3

Така людина вміє як заробляти багато грошей, так і заощаджувати. Проте є один мінус, який може заважати утримувати своє багатство - марнотратство на емоціях. Якщо попрацювати над цим, то ця особистість ніколи не буде бідною.

Цифра 4

Ця людина - справжній щасливчик, адже гроші легко течуть в її руки та легко йдуть. Але трохи економії зроблять носія цього коду дуже багатим.

Цифра 5

Людина з такою цифрою не вміє насолоджуватися життям, адже постійно перебуває у гонитві за грошима. Так, щастя можна купити, але у всьому має бути гармонія. Постійне прагнення до ще більших грошей додає стресу та може погіршити відносини з близькими.

Цифра 6

Володар цього коду має такі самі проблеми, що й у носіїв цифри 5. Він намагаються заробити купу грошей якомога швидше, але дуже засмучується, коли не вдається їх утримати надовго. Всіх грошей світу не заробиш, тому іноді краще зупинитися та шукати більш приємний та спокійний шлях досягання своєї мети.

Цифра 7

Ця людина не надає великого значення грошам та має зовсім інші пріоритети. Це може довести її до банкрутства, але трохи серйознішого ставлення до свого фінансового становища зможуть поліпшити якість життя.

Цифра 8

Така людина майже завжди має велику купу грошей у гаманці. Але їй завжди мало, тому інвестує ще більше, працює ще завзятіше та вигадує інші способи заробити.

Цифра 9

Володар цифри 9 зовсім не вміє рахувати гроші та ними розпоряджатися, тому такій людині не завадить поруч партнера, який буде за цим слідкувати. Також можна навчитися втримувати та примножувати гроші самостійно, проте треба розуміти, що на це знадобиться багато часу та зусиль.

Раніше ми писали, хто розбагатіє за китайським гороскопом у 2024 році.

  • Вас може зацікавити:

"Код" долі: як дізнатися число та значення свого імені

Номер будинку може впливати на ваше життя: як розрахувати цифру і що вона означає

Хто за гороскопом підходить один одному: астрологи назвали міцні пари