RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

14 травня

Всі новини

Вже скоро побачимо світло перемоги: в забутому пророцтві старця-самітника знайшли дату закінчення війни в Україні

Задовго до сьогоднішніх подій, високо в карпатських горах жив старець-самітник Євменій, який передбачив не лише нинішню війну в Україні, але й назвав ймовірну дату закінчення війни.

Про це йдеться на Youtube-каналі "Український молитовник".

Про Євменія відомо, що він походив із простої, але дуже набожної селянської родини. Усе своє життя він присвятив проповідництву слова Божого: оселившись у монастирі в долині поміж гір, він навчав молодих ченців. А згодом, коли зістарився, відправився високо в гори і став самітником.

Читайте також: Вторгнення інопланетян і не тільки: які фантастичні пророцтва давала Ванга

Саме в той період самітності старець Євменій став проголошувати свої пророцтва.

"Час настає, коли великі випробування сколихнуть землі, що плакатимуть від втрат, але й гордо стоятимуть перед лицем викликів. Землі, де кожен камінь, кожне дерево відзначене мужністю і відвагою. Україна - земля воїнів і поетів переживе часи темряви, але її дух залишиться незламним. Зійдуть вони на поле бою не за славу і здобутки, а за майбутнє своїх дітей за мир на своїй землі. І хоча ніч буде глибокою, зірки надії та мужності завжди світитимуть яскраво на їхньому шляху за волю і свободу. Боротьба буде жорстокою, але серця їх будуть міцними, як сталь", - пророкував Євменій, очевидно маючи на увазі сьогоднішні події.

Далі старець назвав рік, коли в Україну прийде довгоочікувана перемога.

"В році 2024, коли весна розквітне надіями, вони побачать світло Перемоги - ворог відступить, бо сила духу та єдності виявиться переможною. Та пам'ятайте - Перемога прийде не просто так, вона вимагатиме жертв, молитов і безмежної віри, кожен крок до неї буде важливий, кожна молитва, кожен вчинок вимагатиме мужності та жертовності. І коли мир повернеться, загояться рани, а небо засяє чистішим, ніж коли-небудь, народ України зведе пам'ятники своїм Героям, співатиме пісні про їхню відвагу та мужність і пам'ятатиме їх завжди", - напророкував самітник.

Він також віщував, що після перемоги Україна небачено розквітне і стане взірцем для усього світу. Українці покажуть світові, чого можна досягти, якщо є віра в Бога, а в суспільстві панує злагода.

Раніше ми розповідали про пророцтво старця Саватія, який передбачив Україні неочікуваного союзника та перемогу.

  • Вас також може зацікавити:

Альянс диктаторів і війна в Україні: британський "пророк долі" дав прогноз на 2024 рік

Яйце – це Крим, а голка – Севастополь: відомий астролог вирахував рік завершення війни

Головна болгарська пророчиця дала прогноз майбутнього України та США