RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

З’явиться неочікуваний союзник і зброя, яку вважали втраченою: старець Саватій напророкував перемогу України у війні

Мудрець-Самітник з даром від Вищих Сил Саватій, який жив у X столітті, передбачив перемогу України у війні у 2024 році. Рішучий вклад у хід війни внесе несподіваний союзник, а також допоможе у боротьбі з темрявою сама природа.

Відповідне пророцтво старця Саватія опублікував YouTube-канал "Український Молитовник".

Читайте також: Альянс диктаторів і війна в Україні: британський "пророк долі" дав прогноз на 2024 рік

"Цього року (2024-му - "Апостроф"), коли весна розкриє свої обійми, станеться знаменний чин... В цей час на військовому фронті відбудуться ключові події, які вплинуть на хід війни. Воїни України, підкріплені молитвами та вірою народу, виявлять надзвичайну мужність та витривалість. Вони не лише відбиватимуть напади агресора, але й перейдуть у контрнаступ, відновлюючи контроль над втраченими територіями", - зазначав Саватій.

За його пророцтвом, весна цього року стане початком великих змін. "Світлі сили" стануть на захист праведних, а таємні плани агресорів виявляться явними.

"Світ побачить їхню справжню суть, і багато народів об'єднаються, аби підтримати справедливий бій України. Зброя, яку вважали втраченою, несподівано з'явиться в руках захисників. Старі знання, здобуті мудрістю поколінь, відродяться, вказуючи на невідомі шляхи до перемоги. Воїни стануть мудрішими і винахідливішими, знайдуть способи боротьби, які здивують ворога. Духовність і мужність українського народу стануть прикладом для всього світу. Люди з різних куточків землі зберуться, аби підтримати справедливу боротьбу. Солдати отримають підтримку не лише від близьких, але й від незнайомих сердець, що воюватимуть за них", - пророкував Саватій.

Він також казав, що у найскрутніший час з'явиться несподіваний союзник, який досі не показувався. Він внесе рішучий вклад у хід війни, змінивши баланс сил. Це викличе замішання агресора, розколовши його ряди і засіюючи сумніви в їхніх серцях.

Крім того, Саватій вважав, що й природа втрутиться у цю війну та внесе свій вклад. Будуть несподівані природні явища, погодні умови, які допоможуть захисникам та стануть перешкодою для ворогів. Агресори зіткнуться з несподіваним покаранням - їхні власні дії обернуться проти них, а народ побачить правду та повстане проти несправедливості. Це призведе до внутрішніх потрясінь та занепаду сили противника.

Водночас старець наголошував, що віра, мужність і єдність стануть ключем до перемоги, після якої весь світ зрозуміє велич українського народу.

Старець Саватій був православним мудрецем у X столітті. Він прославився здатністю до пророцтв, які часто стосувалися майбутнього народу України. Саватій також зміг попередити про природні катастрофи та негаразди, що врятувало багато життів. У віддаленому монастирі старець постійно молився та служив людям. Його благословення вважаються дуже сильними та захисними.

Нагадаємо, астролог розповів, що поставить крапку у війні з Росією.

  • Вас може зацікавити:

Для перемоги України є коридор можливостей: карпатський мольфар назвав "дати сили"

Яйце – це Крим, а голка – Севастополь: відомий астролог вирахував рік завершення війни

Пророцтво старця Іринея: коли в Україну прийде мир і яке покарання чекає Росію