RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Рік Дракона і Молодик почнуться в один день: на три знаки Зодіаку в лютому чекає подвійне щастя

Через кілька днів, 10 лютого, Місяць оновить свій цикл і почнеться Молодик. Молодий місяць символізує оновлення і свіжий приплив сил. Однак особливий успіх прийдешній Молодик принесе трьом знакам Зодіаку. Астрологи пророкують, що цей період буде найбільш успішним для Раку, Стрільця та Риб.

Гороскоп для цих трьох знаків Зодіаку публікує болгарське видання Аctualno.

До речі, Молодик 10 лютого збігається ще й з початком нового року за китайським календарем. Рік Зеленого Дерев'яного Дракона також стартує цього дня і триватиме до 28 січня 2025 року. Отже, 10 лютого принесе цим знакам Зодіаку подвійне щастя.

Читайте також: Запишіть собі: які дні у лютому будуть щасливими для знаків Зодіаку

Рак

Прийдешній Молодик обіцяє Ракам велике емоційне піднесення. Кохання та близькість будуть головними для них у цей період, зірки пошлють їх цьому знаку Зодіаку у компенсацію за колишню невпевненість у собі. На Раків чекає вирішення проблем, які раніше здавалися їм непереборними. Вони зможуть насолодитися повною гармонією у сімейних та любовних стосунках.

Стрілець

На Стрільців чекають помітні успіхи на роботі, де вони зможуть досягти наміченої мети. У цей період до них, нарешті, прийде заслужене визнання колег та керівництва, а також вони отримають можливості для професійного зростання. Будь-яке завдання буде їм по плечу. Їхні амбіції будуть високо оцінені, відкриваючи нові горизонти для перспективних проектів, які зроблять їхні кар'єрні позиції міцнішими.

Риби

Риби із задоволенням насолоджуватимуться життям, надихаючись ним повною мірою. У цей період для них особливого значення набуде особистісне зростання та самопізнання. Багато Риб зможуть проявити себе у творчості, відкривши в собі таланти, про які навіть вони самі не підозрювали. Не виключено, що відкриті обдарування дозволять їм круто змінити своє життя, перетворивши недавнє хобі на професію.

Раніше "Апостроф" розповідав від трьох знаків Зодіаку, на яких у лютому чекає любовний сюрприз.

  • Вас також може зацікавити:

Любовний сюрприз: три знаки Зодіаку в лютому чекає на зустріч з особливою людиною

Амур вже готує стріли: хто зі знаків Зодіаку зустріне у лютому кохання

Запам'ятайте ці дати: які найвдаліші дні у лютому для кожного знака Зодіаку