RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

Всі новини

"Україна вже перемогла, але не всі розуміють": екстрасенс передала звернення княгині Ольги до українців

Дух княгині Ольги вважає, що Україна вже здобула кілька важливих перемог, проте не всі це ще зрозуміли. Крім того, в України сильне майбутнє, але його вже 20 років спеціально гальмували.

Про це йшлося у зверненні від княгині Ольги, яке передала у відео візіонер, філософ та метафізичний досліджувач Дарина Фрейн.

Читайте також: "Чорний лебідь Путіна вже вилетів": астролог спрогнозував кардинальні зміни для Росії

Вона передає слова княгині Ольги стосовно перемог України, яких вже було декілька:

"Вона каже, що вже було кілька перемог України, які люди пропустили. Ну, вони не розуміють, що таке перемога, коли країна залишилася, коли вона отримала силу впливати і коли її почали чути. У Канаді кажуть по-іншому, що в Україні дуже великий економічний підйом".

Вона коментує, що "вже є перемоги, просто "чомусь у вас їх не бачать".

На думку Фрейн, "країна, завдяки війні, отримала шанс побудувати своє майбутнє, а не залишитися за межами ось цих ось бідних країн, нещасних країн".

На питання про те, якою буде остаточна перемога України, візіонер одразу виголошує – "тоді, коли не літатимуть ракети".

Вона навіть вважає, що цього можливо досягти цього року: "тому, що слабшає російська влада".

Фрейн передає слова княгині про те, що на місці Москви був центр якогось племені, де ритуально спалювали людей для того, аби отримати хороші погодні умови чи інші позитивні знаки. "...без людських жертв нічого не робити. То вони ж залишилися такими ж", – додає вона.

Вона не вважає, що в Росії є майбутнє: "У них майбутнього немає, але вони тягнуть за собою ось цю культуру, каже, що більше вони тягнуть - то більше в них років, що більше людей буде з ними і буде в них вірити".

Крім того, Дарина Фрейн припустила, що якщо серед політичної верхівки Росії з’явиться хтось один, "хто забажає розвалу Росії всередині, ось тоді бажання здійсниться. Можливо, він з'явиться".

А стосовно майбутнього України вона наголошує, що в України воно буде сильним, проте вже 20 років його спеціально гальмували:

"Саме це сильне майбутнє і хочуть загальмувати, тому що воно вже у вас настало. Каже, "просто мені дуже шкода, що люди в Україні це не бачать, не чують і не відчувають. Тому що занадто довго забирали, начебто, країна вже давно повинна була розвинутися і її насильно років 20 вже просто загальмовують".

Саме тому Фрейн додає, що для того, щоб українці почали рухатися згідно зі своїм планом, необхідна "повна заміна всіх коридорів влади і зв'язку між ними".

На питання про те, коли це може статись, Фрейн відповідає наступне:

"Вона каже, що "так, я бачу і я не тільки бачу, я маю це зробити. Я вірю, що приїду в Україну десь через 2 роки. Я зможу туди приїхати". Її, виходить, відправлять у відрядження або на роботу. І ось тоді це і почнеться: "якщо я знайду місце мого життя, тоді я зможу цю силу активувати".

Візіонер передає слова княгині Ольги, яка ніби наголошує, що "відчула, що нарешті зможу щось зробити".


Нагадаємо, раніше астролог дав новий прогноз на весну 2024 року.

  • Вас також може зацікавити:

Коли може закінчитись війна в Україні: чорний маг назвав рік

Коли і яким буде кінець війни в Україні: пророцтво Ванги на 2024 рік

Україна матиме коридор можливостей: астролог назвав терміни можливого перемир'я та закінчення війни