RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Ключовою буде допомога союзників: у карпатської мольфарки знайшли пророцтво про закінчення війни

Карпатська мольфарка Соломія Цвітанія розповіла, коли і за яких умов закінчиться війна в Україні. Стверджує, що це стане можливо за серйозної підтримки країн-союзників.

Про її пророцтво йдеться у відео, поширеному у мережі.

Читайте також: Буде кілька знамень: пророцтво карпатського мольфара Любомира про закінчення війни

За її словами, цього року, попри загрози та виклики, Україна продемонструє світу силу свого духу та незламність волі. Війна, яка була випробуванням для кожного українця, наближається до свого логічного завершення.

Сценарій, що розгортатиметься на полі бою та дипломатичних переговорів, покаже, що з Україною правда та Бог. Поразка агресора стане не лише відновленням справедливості, а й яскравим прикладом Божого покарання за несправедливість та зло.

Наступні місяці можуть принести нові випробування, але це будуть випробування, що загартовують національний дух, ведучи до перемоги.

"Ми побачимо, як ключові рішення нашого командування призведуть до значних здобутків на фронті та на дипломатичній арені. Відбудуться події, які не лише змінять хід війни на нашу користь, але й покажуть світові, що Україна - це сила, з якою треба рахуватися. Міжнародна підтримка відіграє ключову роль у нашій боротьбі. Лідери інших країн збільшать допомогу Україні - це стане вирішальним фактором у поверненні окупованих територій та встановленні миру на нашій землі", - йдеться у прогнозі.

Перш за все, посилення обороноздатності ЗСУ через модернізацію війська та розвиток оборонної промисловості є невід'ємною частиною шляху до миру. Водночас, виробництво власної військової техніки та зброї забезпечить стратегічну незалежність і готовність відповідати на будь-які зовнішні загрози, додала Соломія Цвітанія.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

Вдалий час для успішних дій: астролог озвучив сценарії завершення війни в Україні

Росію чекають важкі часи і Божий суд: 99-річний старець з гори Афон розповів, коли настане мир в Україні

Україна матиме коридор можливостей: астролог назвав терміни можливого перемир'я та закінчення війни