RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Ангел-охоронець вас береже: на початку березня удача усміхнеться чотирьом знакам Зодіаку

Астрологи, які раніше склали гороскоп на 2 березня, розповіли, яким знакам Зодіаку посміхнеться успіх у першому місяці весни.

Гороскоп на початок березня опублікує видання Spiritualify.

Читайте також: Назавжди в їхньому серці: які знаки Зодіаку не можуть забути своє перше кохання

Терези

Чудова фаза, яка наповнена радістю та задоволенням. Терези зможуть гармонувати між професійними та особистими прагненнями, а зірки цьому всіляко сприятимуть. Відкривайте щось нове та озвучуйте свої ідеї серед колективу. Ви не тільки отримаєте особисте задоволення, але й поділитеся своїми позитивними емоціями з оточуючими.

Овен

Цей період знаменує собою фазу значного професійного зростання. Зірки нададуть можливості, які гарантують зростання, визнання та потенційне просування кар'єрними сходами. Хапайтеся за цей шанс обома руками, адже астрологи обіцяють вам суттєве покращення фінансового стану. Любовні та дружні стосунки на початку березня зміцнюватимуться та збагачуватимуться взаєморозумінням. Цей час також ідеальний для створення нових сімей.

Рак

Фаза задоволення та радості, які наповнять життя Раків позитивними емоціями. Ви можете поринути у свої почуття, приділяти увагу емоційному здоров'ю та займатися тими справами, які покращують фінансовий та психологічний стан. Будьте відкритими до нових перспектив. Також не варто відмовлятися від допомоги близького оточення чи коханих людей.

Козеріг

Ці люди виявлять, що початок особливо сприятливий для особистого та професійного зростання. Це ідеальний момент для цих прагматичних людей, які можуть сформулювати свої цілі, розробити стратегічні плани та старанно працювати над виконанням мрії. На роботі їх очікує суттєвий прогрес – похвала, підвищення чи збільшення зарплати. Вам потрібно продемонструвати свої здібності та скористатися космічним імпульсом.

Раніше ми розповідали, хто за гороскопом найбільш невпевнений у собі.

Вас може зацікавити:

Попереду багато труднощів: у березні для трьох знаків Зодіаку розпочнеться "чорна смуга"

Вони досягнуть бажаних висот: знаки Зодіаку, яким пощастить на початку весни

Зможуть "озолотитися" у березні: астролог розповіла, кому пощастить із грошима за гороскопом