RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Їм посміхнеться Фортуна: ці чотири знаки Зодіаку стануть справжніми щасливчиками тижня

Наступного тижня кожен зі знаків Зодіаку чекають нові події, звершення, перемоги, чи поразки. Але окремим знакам пощастить більше, ніж іншим.

Які знаки Зодіаку стануть щасливчиками тижня, розповіли астрологи.

Читайте також: Спадний Місяць триватиме до 7 квітня: що варто зробити в цей період

Телець

Саме зараз час проявити себе та досягти бажаних цілей. Все в межах досяжності. В той же час рекомендується приділяти більше уваги тому, що ви їсте та готуєте. Якщо ви готуєте самі, пам’ятайте про енергію, яку ви несвідомо генеруєте під час процесу приготування. Розчарування, гнів та інші негативні емоції (разом з позитивними емоціями) можуть впливати на тих, хто споживає їжу.

Лев

Вас чекають вражаючі результати в перший тиждень квітня. Якщо ви хочете виділятися з натовпу - зараз саме час. Пам’ятайте, що б ви не робили, якщо це приносить користь великій кількості людей, піде на користь і вам. У цей тиждень аметисти можуть принести вам удачу та допомогти вам бачити речі чіткіше.

Діва

Якщо хтось коли-небудь змушував вас почуватися дурнем або нерозумним, він помилявся. Ви Діва, якою керує Меркурій, і ви демонструєте себе лише тоді, коли це абсолютно необхідно; інакше ви віддаєте перевагу приховувати свою сутність. Цього тижня ви готові похвалитися, коли принесете компанії дохід або підпишете значний контракт. Будьте сміливими та робіть те, що необхідно, тому що сили Всесвіту на вашому боці.

Рак

Наполягайте на своїй позиції і не відчувайте потреби нікому пояснювати, що ви робите. Ви краще за інших розумієте себе і те, що робите. Результатом всього стануть нагороди та високі досягнення. Ви нікому за це не повинні, якщо це не ваші близькі. Настав час взяти на себе лідерську роль і взяти під свій контроль свою долю.

Нагадаємо, з 1 квітня у трьох знаків Зодіаку відбудуться казкові зміни.

  • Вас може зацікавити:

Почнеться біла смуга: початок квітня принесе доленосні зміни чотирьом знакам Зодіаку

Справжні філософи: які знаки Зодіаку розуміють життя краще за інших

Подарунок для тещі: астрологи назвали найкращих зятів за знаком Зодіаку