RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Земля тремтітиме під ногами у тих, хто розпочав війну: старець-відлюдник напророкував перемогу Україні

Час перемоги і миру настане для України вже цього року, 2024 рік стане для країни початком нової ери. Народ, який об'єднує лихо, оживе духом після війни.

Таке передбачення зробив старець-відлюдник Герман.

Читайте також: Ворог втікатиме і завдасть останнього удару: священник Богдан побачив, якою буде перемога України

"Час перемоги і миру настане для України у 2024 році - цей рік стане початком нової ери. У нову епоху, що розпочнеться після 2024 року, Україна відкриє Новий Розділ своєї історії, це буде час коли творчість та інновації сплетуться з глибокими традиціями та культурними коріннями. Народ, що пройшов крізь випробування вогнем війни, відкриє в собі невичерпне джерело творчої енергії у мистецтві та літературі", - зазначив він.

За словами відлюдника, земля затремтить під ногами у тих, хто розпочав війну, однак після цього настане мир.

"Підніметься з попелу війни народ, що витримав випробування вогнем, знайде силу у своїй єдності, і воскресла країна знову злетить вище і міцніше, ніж будь-коли. Серед руїн та згарищ зі сльозами на обличчях люди зберуться разом, згадуючи минуле", - зазначає старець.

Старець Герман з молодості жив у віддаленому монастирі, де знайшов притулок і душевний спокій. Своє життя він присвятив молитві і пошуку істини. Незважаючи на своє усамітнене життя, він особливо відчував біль людей, які зазнають несправедливого нападу і страждають в складних умовах.

В якийсь період часу Герман вирішив прожити у повній самотності і аскезі, щоб ще більше наблизитися до Божественного, і почав жити в віддаленій печері в горах. Після кількох років самотнього життя Герман повернувся в монастир, щоб передати глибокі знання, отримані під час багатогодинних молитов.

Місце його проживання дуже скоро стало місцем паломництва - до мудреця їхали люди за порадою у моменти відчаю і завжди отримували слова, що давали їм сили для життя. Багато з його мудрих порад стали пророцтвами, що монахи передавали з уст в уста.

Раніше ми писали про те, що індійський хлопчик-пророк дав нове передбачення про завершення війни в Україні.

  • Вас також може зацікавити:

Буде ще цікавіше: мольфар розповів, що ще влаштують росіянам ЗСУ і Путін

"Треба вирішувати питання": відомий астролог про важливість систем Patriot для України

Допомога зі США буде: астролог Влад Росс назвав ключові дати квітня і дав прогноз для України