RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

На ворога очікує покарання: старець Саватій чітко побачив несподіваного союзника і перемогу ЗСУ

Пророцтво про завершення повномаштабної війни в Україні знайшли у словах старця Саватія, який жив ще у Х столітті.

Відповідне пророцтво оприлюднили у Youtube.

Старець спрогнозував, що навесні 2024 року стануться певні події на фронті, які можуть вплинути на хід бойових дій. Українські військовослужбовці продемонструють надзвичайну мужність та витривалість.

Читайте також: Удар по ворогу буде раптовим: старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

У цьому контексті йдеться про те, що ЗСУ не лише ефективно відбиватимуть ворожі штурми, але й зможуть відновити контрнаступ та повернути захоплені території. Старець очікував, що саме у 2024 році "світлі сили" стануть на захист України, а таємні плани агресора будуть розсекречені.

"Світ побачить їхню справжню суть, і багато народів об'єднаються, аби підтримати справедливий бій України. Зброя, яку вважали втраченою, несподівано з'явиться в руках захисників. Старі знання, здобуті мудрістю поколінь, відродяться, вказуючи на невідомі шляхи до перемоги. Воїни стануть мудрішими і винахідливішими, знайдуть способи боротьби, які здивують ворога. Духовність і мужність українського народу стануть прикладом для всього світу. Люди з різних куточків землі зберуться, аби підтримати справедливу боротьбу. Солдати отримають підтримку не лише від близьких, але й від незнайомих сердець, що воюватимуть за них", - йдеться у прогнозі старця Саватія.

Православний мудрець, який жив у Х столітті, спрогнозував, що під час повномасштабної війни Україна отримає несподіваного союзника, який внесе рішучій вклад у хід бойових дій. Баланс сил суттєво зміниться і це на собі відчує Росія.

Ба більше, як йдеться у пророцтві Саватія, на допомогу Україні прийде природа, яка стане суттєвою перешкодою для подальшого просування ворога. Російський народ має побачити несправедливість та повстане проти влади, що може призвести до справжніх бунтів у лавах ЗС РФ. Ключ до перемоги - віра, мужність та єдність, які мають продемонструвати українці.

Раніше ми розповідали, що означатиме перемогу для України.

Вас може зацікавити:

Вирішальний період на фронті: астролог розповіла про таємного союзника України

Земля тремтітиме під ногами у тих, хто розпочав війну: старець-відлюдник напророкував перемогу Україні

На порозі третьої світової війни: астролог назвав термін, коли вона може початися