RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

2 червня

Всі новини

Наближається дзеркальна дата: як загадати бажання, щоб воно збулося

Вже скоро, а саме в п’ятницю, 24 травня, настане нова дзеркальна дата – момент, що, створюючи ідеальну симетрію, асоціюється з новими можливостями, переломними моментами у житті та часом, коли наші бажання можуть знайти шлях до здійснення. Цей час вважається вдалим для символічних ритуалів на щастя та добробут.

Про нову магічну дату та ритуали до цього дня розповість "Апостроф".

Читайте також: Випадковостей не існує: як вирахувати свій особливий дар за датою народження

Симетрія цифр

Дзеркальні числа, як-от 24.05.2024, символізують віддзеркалення, збалансованість та гармонію. Вони можуть вказувати на необхідність встановлення рівноваги в особистому житті людини, відносинах з іншими, а також у професійній сфері, надихаючи до пошуку гармонії у всіх аспектах вашого існування.

Повторення числа 2 та 4 у даті 24.05.2024 наголошує на важливості партнерства та взаємодії з оточенням. Це число часто асоціюється з такими ознаками, як гармонія, дипломатія та гнучкість, нагадуючи про значення якісного співробітництва та необхідність об'єднувати зусилля для досягнення загальних цілей.

Присутність у даті подвійного числа 4 підкреслює стабільність, надійність та практичність. Це число втілює систематичну роботу і структурований підхід до досягнення цілей, що може служити нагадуванням про важливість організованості та витривалості у різних життєвих ситуаціях.

Ритуали до дзеркальної дати

Період дзеркальної дати вважається вдалим для того, щоб загадати бажання. Для цього можна скористатись одним із запропонованих способів.

Спосіб 1

Погляньте на небо і виголосіть свої побажання. Для кращої візуалізації цілей запишіть свої мрії на аркуші паперу.

Далі запаліть свічку і пропустіть аркуш над її полум'ям, але не дайте йому зайнятися. Зосередьтеся на вашому бажанні, а потім збережіть папір в безпечному місці, наприклад, у шухляді або секретній кишені вашої сумки.

Спосіб 2

Візьміть маленьке дзеркальце і маркером або помадою напишіть на ньому дзеркальну дату. Дивіться на своє відображення крізь цифри і чітко вимовте своє бажання. Головне, щоб формулювання бажання було позитивним та чітким. Зберігайте дзеркальце під подушкою протягом трьох днів, після чого варто стерти цифри.

Спосіб 3

На аркуші паперу напишіть своє бажання, а в кожному його кутку напишіть цифру 4. Складіть лист учетверо і обережно спаліть його, вимовляючи: "Винеси послання, принеси бажання". Вважається, що таким чином загадане здійсниться швидше.

Спосіб 4

Можна також загадати бажання, стоячи перед великим дзеркалом у повний зріст. Ретельно подумайте над тим, чого ви дійсно бажаєте. Далі дивіться собі в очі в дзеркалі і тричі повторіть своє бажання. Це допомагає підсилити зв'язок між вашим візуальним образом і вашими мріями, забезпечуючи більшу ясність та силу наміру.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як визначити "магічне" значення свого телефонного номера.

  • Вас також може зацікавити:

Почнеться біла смуга: повня 23 травня переверне життя цих трьох знаків Зодіаку

Не можна одружуватися і змінювати роботу: що вважається нещасливим у високосному 2024 році

Тарологи склали любовний гороскоп на 2024 рік: хто зустріне свою долю