RU  UA  EN

Четвер, 27 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

Переворот в Росії приведе Україну до перемоги: астролог Влад Росс назвав дату завершення війни

Саме переворот в Росії, який астролог прогнозує на 2025 рік, може привести Україну до перемоги – на міжнародній політичній арені також можуть відбутись значні зміни

Про це для ТСН розповів астролог Влад Росс.

Читайте також: Страшна катастрофа зупинить війну в Україні: старець Ігнатій отримав пророче видіння

Росс вважає, що в червні на лінії фронту ситуація може особливо загостритись – він також не бачить жодного "олімпійського перемир’я":

"В червні буде дуже жорстка та складна ситуація на фронті. Жодного "олімпійського" перемир’я я не бачу. Навпаки, кровожерливий Марс увійшов до знаку Овна. Буде розростатись гаряча атмосфера".

Що стосовно ситуації для Києва – Росс передбачає, що більше повторного наступу на Київ не буде. Наступальні дії на Суми будуть тимчасово придушені, Харкову, за словами астролога, також не загрожує оточення:

"На Суми буде тимчасово зупинений наступ російської армії. Окупанти хотіли оточити Харків, це було головною задачею, але харків’янам це не загрожує. На Суми путінська армія зараз не піде".

На питання про дату закінчення війни в Україні Росс відповідає – замороження подій почнеться після 24 лютого 2025 року, тобто після ретроградного Марса:

"Я бачу, що заморожування конфлікту почне відбуватись після ретроградного Марса. Марс керує війною. 6 грудня 2024 року він стане ретроградним. Ця його ретроградність триватиме символічно до 24 лютого 2025 року. Але намагання домовитись, завершувати почнуться 6 грудня 2024 року".

Перемогу для України астролог бачить лише після перевороту в Росії, який, на його думку, почнеться 2025 року:

"Комета, про яку я казав, вона входить в хаос. Астрологи вважають, що коли комета входить до іншої системи, Сонячної, виникає хаос, змінюється ритм. Багато чого може змінитись. Тим паче вона, комета, має зелений колір, колір миру".

Тому, на думку астролога, в червні варто очікувати на переворот в РФ, що може виникнути з різних причин: "Війська можуть бути незадоволені звільненням одного з генералів. Може виникнути навіть бунт. Це все може виникнути в червні, ця комета підлетить максимально близько до Землі".

Також астролог передбачає, що найближчим часом на міжнародній політичній арені можуть відбутись певні зміни. Також він припускає, що можуть трапитися негативні зміни в житті Дональда Трампа: "Трампа можуть також намагатись ліквідувати так само як і Фіцо".

За спостереженнями Росса, в цей період має активізуватись процес усунення з посад осіб, які очолюють ненависні країни. Ось як він це коментує:

"... до Землі підлітає "диявольська" комета, яка здатна щось змінити. Вона знищує всіх своїх "дияволів" – людей, які очолюють ненависні країни. Наприклад, загинув президент Ірану Раїсі, підстрелили прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо".

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що старець Самуїл чітко побачив завершення кривавої війни.

  • Вас також може зацікавити:

Росію чекає кара, страшніша за ядерну війну: провидець Зул-Кахар отримав видіння про війну в Україні

Настане час великої радості: старець Анастасій побачив кінець війни

Коли Україна переможе і закінчиться війна: у монастирі знайшли пророцтво старця