RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Дівам – романтика, Козерогам – проблеми на роботі: гороскоп по картах Таро на 30 травня

Деяких знаків Зодіаку наприкінці травня чекає карколомний успіх у той час, як інші вже 30 травня поринуть у романтику, а хтось розгрібатиме проблеми на роботі.

Гороскоп за картами Таро для кожного зі знаків Зодіаку на 30 травня публікує "Апостроф".

Овен – Маг

Сьогодні на Овнів чекають захоплюючі знайомства, включаючи зустрічі з представниками протилежної статі. Цей день ідеальний для того, щоби покращити своє особисте життя.

Телець – Імператриця

Карта "Імператриця" рекомендує Тельцям більше розраховувати на власні сили та менше покладатися на допомогу оточення. Також важливо уникати спроб виправдати тих, хто вас розчарував.

Близнюки – Блазень

Близнюкам сьогодні слід виявити особливу увагу, особливо на роботі, де є ризик допустити безліч помилок. Вдома також можливе виникнення напруженої ситуації.

Рак – Верховна Жриця

Карта "Верховна Жриця" обіцяє Ракам шанс отримати вигідну пропозицію. Однак, перш ніж ухвалити рішення, ретельно все обміркуйте. До кінця дня ваш настрій значно покращиться.

Читайте також: Будуть любити один одного вічно: три зодіакальні пари, які є справжніми спорідненими душами

Лев – Імператор

Левам рекомендується відкласти початок ремонту чи домашніх справ, оскільки це може забрати більше часу, ніж планувалося. Також приділіть увагу своєму раціону, намагаючись підтримувати його у балансі.

Діва – Сила

Карта "Сила" радить Дівам утриматися від ділових зустрічей сьогодні. Краще провести вечір із близькою людиною, влаштувавши романтичну вечерю при свічках. Не відмовляйтеся від допомоги, якщо вам її пропонують.

Ваги – Путівник

Сьогодні утримайтеся від великих покупок. Можливо, друзі попросять фінансової допомоги. Перш ніж давати гроші у борг, ретельно обміркуйте своє рішення.

Скорпіон – Правосуддя

Карта "Правосуддя" обіцяє Скорпіонам можливість остаточно розв'язати питання, пов'язані з особистим життям. Ваші стосунки із партнером можуть вийти на новий рівень.

Стрілець – Світ

Сьогодні чудовий день для активних занять спортом. На вечір заплануйте спа-процедури чи масаж. Наради та ділові зустрічі краще провести вранці.

Козоріг – Трійка жезлів

Карта "Трійка жезлів" передбачає Козерогам можливі труднощі у спілкуванні з начальством. Не приймайте їх зауваження близько до серця. Приділіть увагу своєму здоров'ю та перегляньте раціон.

Водолій – Вісімка жезлів

Сьогодні будьте обережні та не поспішайте довіряти незнайомцям. На вас чекають численні зустрічі та переговори, які можуть відкрити перед вами нові перспективи. Ваша робота, мабуть, принесе успіх.

Риби - Двійка кубків

Карта "Двійка кубків" підказує Рибам необхідність ухвалити важливе фінансове рішення. Не шукайте порад в інших, покладайтеся на свою інтуїцію.

Раніше "Апостроф" розповідав, які Зодіаку вважають злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Краще не зв'язуватися: ці знаки Зодіаку у 2024 році можуть принести лише біль та розчарування

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року