RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

Всі новини

Перед перемогою будуть важкі часи: старець Хризостом дав прогноз закінчення війни

З'явилося нове пророче видіння старця Хризостома щодо подальшого перебігу війни в Україні. Зокрема, озвучив кілька небезпечних дат.

Про це йдеться у відео на YouTube-каналі "Український молитовник".

Читайте також: Розкол Росії не за горами: мольфар побачив, чим завершиться війна

Так, згідно з передбаченням, небезпечні дати очікуються у червні 2024 року. А саме: з 13-го по 19-те число та з 27-го по 29-те. За його словами, це ті дні, коли ворог України буде готовий завдати ударів, які нестимуть загрозу життю та безпеці як для українських громадян, так і для об'єктів інфраструктури.

Також Хризостом спрогнозував ситуацію у зимовий період. Стверджує, що зима буде надзвичайно важкою для країни. Знову можливі тривалі відключення електроенергії. Блекаути можуть тривати тижнями, багато регіонів залишаться без світла.

Зокрема, північ та південь зазнають найбільших труднощів.

Висловився старець і про Саміт миру у Швейцарії у червні цього року. Переконаний, що він стане ключовим моментом для майбутніх перемовин з Росією.

"Переговори будуть важкими і пропозиції, що будуть зроблені, можуть бути неприйнятними для нас. Можливо, нас змушуватимуть прийняти складні рішення щодо залишення окупованих територій і припинення військових дій. Індія братиме участь у цих переговорах, що може ускладнити ситуацію через її зв'язки з Росією", - йдеться у відео.

Окрім того, старець побачив, що після саміту можуть оголосити про можливі компромісні рішення, які стосуватимуться певних території, і до яких спонукатимуть Україну.

Водночас, Хризостом впевнений, що українці здобудуть перемогу, а ворог буде покараний Богом. Старець бачить майбутнє, де Україна - вільна та процвітаюча.

Нагадаємо, раніше старець Захарія назвав рік закінчення війни в Україні.

  • Вас також може зацікавити:

Коли Україна переможе і закінчиться війна: у монастирі знайшли пророцтво старця

Буде ще цікавіше: мольфар розповів, що влаштують ще росіянам ЗСУ та Путін

Цей процес буде плавним: астрологи та математики назвали рік закінчення війни в Україні