RU  UA  EN

Четвер, 27 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Через декілька місяців бойові дії зупиняться: старець Іоасаф поділився пророцтвом про кінець війни

Передбачення старця Іоасафа свідчить про те, що кінець війни в Україні варто очікувати тоді, коли противник остаточно втратить свою силу та волю до боротьби – ЗСУ здійснюватимуть успішні військові операції, використовуючи новітні технології та розвіддані.

Відповідне пророцтво залишив старець Іоасаф

Читайте також: ЗСУ повернуть Крим: старець Нафанаїл побачив, чим завершиться війна

Він бачив небеса, відкриті над полями битв, зауважує: українські воїни ЗСУ хоробро відстоюють за свободу і незалежність своєї землі. Війна, за його словами триватиме до певної дати, проте увесь цей час Україну супроводжуватиме Божа милість і сила.

Іоасаф говорив про духовну підтримку небес: "Бачу небеса, відкриті над Україною, небесні Ангели та святі стоять на захисті нашої землі. Мати Божа Пресвята Богородиця з'являється з небесним військом і огортає своїм покровом наших воїнів". Слова надії та віри сповнюють серця українських захисників непохитною вірою та силою. Святі Георгій-переможець та архангел Михаїл ведуть оборонців у бій, "...захищають наші міста і села, відганяють ворогів і надають небесну допомогу".

Особливо він відзначав непереможність духу українського народу. Він говорить, що кожен українець, незалежно від віку чи зайнятості, стає на захист держави: "В їхніх очах горить вогонь патріотизму і любові до батьківщини. Вони моляться, працюють, борються з вірою в перемогу". Кожен, допомагаючи фронту, робить корисну справу на шляху до перемоги.

Побачив старець Іоасаф також успішні військові операції, що проведуть ЗСУ: "... вони виявляють стратегічні таланти, використовуючи новітні технології та розвіддані". Кожен бій буде наближати нас до перемоги над противником, адже ворог, втрачаючи силу і мораль, відступатиме під натиском українських воїнів.

Війська РФ, хоч і численні, проте не зможуть протистояти українським оборонцям – старець пророкує, що духовна підтримка стала великим благословенням для народу.

"Пресвята Богородиця неодноразово з'являлася, надаючи впевненість у перемозі та захисті для нашого народу. Вона закликала до постійних молитов і віри у Божу допомогу", – вважає Іоасаф.

Старець передбачає, що жодна загроза не зможе зломити дух українського народу, тому що "... з кожною молитвою, з кожним зверненням до небес вороги відчували на собі Божий Гнів і покарання за свої злочини".

Що стосовно часу можливого припинення бойових дій – він вважає, що це станеться через декілька місяців, коли Росія остаточно втратить свою міць і волю до боротьби:

"Українські воїни переможно повернуться додому, а на нашій землі запанує мир. Ця дата буде днем великого тріумфу та подяки Богові за його захист і милість".

А після перемоги розпочнеться відбудова та духовне відродження України, віра в Бога, за словами старця, розквітне з новою силою та стане основою нашого суспільства. Народ буде духовно зміцнений та об’єднаний йти вперед з новою силою.


Раніше старець Ігнатій розповів про загрози і перемогу ЗСУ.

  • Вас також може зацікавити:

Саміт у Швейцарії стане початком кінця війни: астролог Влад Росс назвав жінку, яка врятує Україну

"Це сильно здивує людей": ясновидиця дала прогноз закінчення війни в Україні

Путін планує нове вторгнення: оракул Анатолій розповів, що стане на заваді ворогові