RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

Дорого, але вони того варті: ТОП-10 кращих сімейних позашляховиків

Автоексперти склали топ-10 кращих сімейних позашляховиків, які почуваються впевнено в будь-який час року і в будь-яких дорожніх умовах. Пересіченої місцевості та гірського ландшафту не бояться Audi Q5, Land Rover Discovery Sport, BMW X3, Jaguar E-Pace, Skoda Kodiaq, Mercedes-Benz GLC, Alfa Romeo Stelvio, Volvo XC60, Seat Tarraco, KIA Sorento.

Про це пише Autocar.

Audi Q5. Експерти не змогли назвати недоліки цієї моделі. Q5 - тиха, практична і легко керована. У 2020 році машина отримала деякі нові цифрові технології та приріст потужності.

Land Rover Discovery Sport. Автомобіль має сім сидінь, що є великою перевагою. Також його оснащено новітньою інформаційно-розважальною системою Land Rover Pivi.

BMW X3. Цей апарат займає третє місце в рейтингу після більш класного Q5 і кориснішого Discovery Sport. Стандартне обладнання та опорядження можуть здатися нудними, але в цілому машина повністю виправдовує вартість і добре поводиться на дорозі.

Jaguar E-Pace. На думку експертів, їзда на цьому автомобілі в певних умовах може бути занадто нервової та галасливою. При цьому зазначається багатий інтер'єр і поліпшена інформаційно-розважальна система.

Skoda Kodiaq. Відмінний сімейний позашляховик, який відрізняється помірною вартістю та має третій ряд сидінь. Експерти назвали автомобіль "вражаючим з усіх боків", попри скромну обробку салону.

Mercedes-Benz GLC. Модель має добре обладнаний і розкішний салон, але чутливість його рульового управління в базовому варіанті не є ідеальною. Фахівці рекомендують додатково вибирати пневматичну підвіску.

Alfa Romeo Stelvio. Перевагами цього позашляховика є чудова керованість і типовий зовнішній вигляд кінозірки. І все це, разом з потужним, але грубуватим двигуном, входить в базову комплектацію.

Volvo XC60. Зручний і простий у використанні сімейний універсал відрізняється надійністю і прийнятною ціною. Варто зазначити, що гібриди мають менший запас ходу, ніж у конкурентів.

Seat Tarraco. Іспанський позашляховик практично у всьому схожий на Skoda Kodiaq, хоча Tarraco в стандартній комплектації оснащено сім'ю сидіннями. Автомобіль має конкурентоспроможну ціну і відрізняється різким і маневреним управлінням.

KIA Sorento. Завдяки своєму просторому інтер'єру і семимісному компонуванню він заслужив серйозні оцінки як один з найбільш просторих, практичних і універсальних автомобілів в цьому списку. При привабливо доступній ціні може здатися, що цей красивий корейський позашляховик мало чого не може зробити.

Раніше ми назвали найбільш довговічні кросовери та позашляховики, які не бояться поганих доріг.