RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Просторий салон і відмінне кермування: ТОП-10 кращих середніх паркетників

Хороші сімейні позашляховики набули величезної популярності серед тих, хто готовий витрачати відносно великі суми. Але все ж класичним позашляховикам надають перевагу не всі прихильники подібних авто. Багато водіїв вибирають паркетники, які є "чимось між".

Портал Autocar опублікував для вас ТОП-10 кращих середніх паркетників, які присутні на ринку 2021 року.

1. Range Rover Evoque

Заснований на абсолютно новій платформі та виготовлений зі змішаних матеріалів, цей автомобіль оснащений м'яко-гібридними двигунами і має довшу колісну базу, аніж його попередник. Це покращує внутрішній простір без значного збільшення зовнішніх габаритів автомобіля. Автомобіль зробив великий крок вперед у вдосконаленні механіки, внутрішньому просторі, розкішній атмосфері і технологічній чарівності.

2. Volvo XC40

Перша спроба Volvo створити компактного брата для своїх позашляховиків XC60 і XC90, котрі вже добре зарекомендували себе, виявилася справжнім успіхом, і в XC40 шведська марка подарувала нам дуже привабливий автомобіль, який є одним з лідерів в своєму класі.

3. Mazda CX-5

Це один з найгарніших позашляховиків на ринку, який об'єктивно набагато більш вдосконалений, аніж його попередник, з пристойною економією палива і незвичайним рівнем керованості для цього класу.

Інтер'єр CX-5 солідний і тихий, стильний, він пропонує багато місця для пасажирів і багажника. В оновленні 2021 року представлена новітня інформаційно-розважальна система Mazda, а також новий бензиновий двигун об'ємом 2,5 літра, який раніше встановлювався в седані Mazda 6.

4. Hyundai Tucson

Tucson четвертого покоління став поворотним моментом для Hyundai. Стилістично це різкий відхід від своїх красивих, але трохи сумовитих попередників, а його салон також досягає нових висот з точки зору матеріальної привабливості. Hyundai вже давно намагається перейменувати себе в висококласного конкурента в Європі, і Tucson поки що є його найбільш переконливою спробою.

5. Nissan Qashqai

Аж до кінця свого життєвого циклу старий Qashqai наполегливо залишався у верхній частині графіку продажів в цьому класі, і тому з його новим, більш легким шасі, більш просторими розмірами і значно поліпшеною динамікою ви можете бути впевнені, що ця нова модель третього покоління буде працювати як треба.

6. Volkswagen Tiguan

Tiguan - третя з продажу модель Volkswagen після хетчбеків Golf і Polo. Він гнучкий, просторий, міцний, зручний і вишуканий. З трохи більш активною взаємодією з водієм це був би ще більш значний успіх, але навіть в нинішньому вигляді він гідний деякого "побиття". Це трохи дорогий варіант, і його інтер'єр не особливо цікавий, але те, чого йому не вистачає в візуальній драматургії, більш ніж компенсується солідністю.

7. Ford Kuga

Новий Kuga стоїть над заново винайденою Puma в ієрархії позашляховиків Ford і, на щастя, розділяє настільки ж вражаючу динамічну ДНК з меншим автомобілем. Коротше кажучи, за стандартами класу він надзвичайно гарний для водіння, хоча це було сильною стороною Kuga з моменту його презентації в 2008 році.

8. Skoda Enyaq

Що нам подобається в Enyaq, так це те, що він такий просторий, а кріплення в кабіні на дотик дуже якісні. Динаміка теж продумана: навряд чи захоплююча, але приємна і різнобічна. Нарешті, ціни привабливі: Enyaq дешевше, ніж його побратими від Volkswagen і Audi, незважаючи на його здатність швидко заряджатися зі швидкістю до 125 кВт.

9. Jaguar E-Pace

Подальша розробка Jaguar для успішного F-Pace неодмінно приверне вашу увагу, коли ви вперше його побачите. Як ви, мабуть, здогадалися за зовнішнім виглядом його пишного кузова, це не найбільш практичний компактний позашляховик в своєму сегменті, але багатство його інтер'єру здебільшого переконує вас, що це схоже на розкішну перспективу, за яку ви б його взяли.

10. BMW X1

Асортимент позашляховиків BMW стає дедалі більшим, але найменший - X1 - залишається одним з наших кращих варіантів для тих, хто хоче практичний невеликий сімейний автомобіль з хорошою динамічністю. Серед усіх кросоверів преміум-класу він досить практичний, добре керований, а всередині шикарний.

Раніше ми також публікували ТОП-10 гарячих суперміні і компактних хетчів.