RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Заощадити на ремонті авто можна вже під час його вибору: поради водіям

Транспортний засіб складається з великої кількості деталей, які з'єднані між собою. Несправності в одній зоні позначаються на роботі всієї системи.

Експерти розповіли, як можна заощадити на ремонті авто під час його вибору, повідомляє "Рубрика".

Варто зазначити, що через кризу та форс-мажорні обставини, значну кількість автомобілістів стали економити на транспорті. Для економії автолюбителі вважають за краще купувати дешеві пально-мастильні матеріали, паливо. Відповідно, кількість випадків поломок збільшилася.

Вважається, що німецькі та американські автомобілі є найбільш надійними. Проте, серед лідерів помічені і японські іномарки. Найчастіше ламаються автомобілі, вік яких перевалив за 4 роки, а також машини з великим пробігом. Саме тому люди, які мають намір купувати транспортний засіб, придивляються до нових машин, щоб купити авто з нуля.

Це допомагає заощадити на ремонтах, зменшити їхню кількість. Людям, які незважаючи на нестачу грошових коштів, все ж таки вирішили придбати іномарку з пробігом, необхідно бути готовими до періодичних ремонтних робіт. Заощадити на проведенні ремонтних робіт можна за допомогою автозапчастин, що вже були у використанні. Це дозволить повернути автомобілі працездатність за невеликі гроші.

Раніше ми повідомляли про те, як не допустити примерзання гумки до скла взимку.