RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Представлений найпотужніший гібридний суперкар Ferrari за високою ціною: фото

Німецька компанія представила новий гібридний Ferrari із тюнінг-пакетом Squalo. Авто можна буде купити за криптовалюту.

Про це повідомляє "Ixbt.com".

Німецьким тюнінговим ательє DMC був представлений модифікований автомобіль Ferrari 296 GTB з двигуном V6 і строго задньопривідною трансмісією. Squalo – назва тюнінг-пакету – з італійської перекладається, як “акула”.

DMC Ferrari 296 GTB Squalo оснащений 3,0-літровим двигуном V6 з подвійним турбонаддувом, який видає 654 л. і 740 Нм моменту сили. З парою парових турбін, що обертаються із частотою до 180 000 об/хв, двигун Ferrari 296 GTB має найвищу питому потужність для серійного суперкара. Двигун розкручується до 8500 об/хв.

Автомобіль оснащений восьмиступінчастою автоматичною коробкою з подвійним зчепленням, а також електродвигуном, що підвищує вихідну потужність до 818 к.с. У представленій версії її збільшили ще на 69 к.с.

Ferrari 296 GTBS здатен розганятися від 0 до 100 км/год за 2,8 секунди. Пакет тюнінгу також включає модернізоване обважування з поліпшеними аеродинамічними властивостями. Він отримав перероблений передній спойлер, задній дифузор та нове заднє антикрило.

Придбати представлене авто можна буде за криптовалюту. Точна ціна невідома, але вона буде вищою за стандартний автомобіль, а його вартість - близько $320 тисяч.

Раніше ми писали, що в Нідерландах під час тест-драйву розбили суперкар Ferrari за 3 млн. доларів.