RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Папараці зробили фото нового позашляховика Jeep Wagoneer 2023 року

Компанія Jeep випробовує витягнуту версію Jeep Wagoneer. У мережі з'явились фотографії, на яких видно різницю між двома версіями Wagoneer.

Про це розповідає "Апостроф" з посиланням на Motor Authority.

Останні знімки показують прототип розтягнутого Wagoneer, який міг би називатися Wagoneer L, подібно до того, як розтягнутий Grand Cherokee називають Grand Cherokee L.

Фото: Motor Authority

Він тестувався разом із звичайним Wagoneer, виявляючи різницю в розмірах між ними. Для довідки, звичайний Wagoneer має довжину 214,7 дюймів (5 з половиною метрів). Це значна довжина, але це майже на 30 см коротше, ніж розтягнуті версії конкурентів Cadillac Escalade та Lincoln Navigator.

Фото: Motor Authority

Порівнюючи лінії розрізу задніх дверей на знімках, стає ясно, що розтягнутий Wagoneer має кілька додаткових дюймів у колісній базі. Заднє бокове скло також здається розтягнутим, що свідчить про те, що задній звис також міг бути довшим на розтягнутому Wagoneer.

Зміни повинні означати додатковий простір для другого і третього рядів, а також максимальний вантаж. Звичайний Wagoneer має 27,4 кубічних футів вантажного простору за третім рядом, який розширюється до 70,9 кубічних футів.

Неясно, чи буде розтягнутий Wagoneer доступний як у звичайних, так і в престижних класах Grand Wagoneer, чи тільки в останньому. Також невідомо, коли ця опція з’явиться, хоча є велика ймовірність, що ми можемо побачити її в 2023 модельному році.

Фото: Motor Authority

Відомо також, що Jeep готує гібридний силовий агрегат із підключенням до Wagoneer, однак очікується, що він не з’явиться протягом кількох років. Поточна лінійка силових агрегатів включає 5,7-літровий V-8 потужністю 392 к.с. (з м’яким гібридом) і 6,4-літровий V-8 потужністю 471 к.

Раніше "Апостроф" писав про те, що Toyota планує розробити з Японським космічним агентством (JAXA) авто Lunar Cruiser, яке вирушить на Місяць наприкінці 2020-х років.