RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Автоексперти назвали 5 бюджетних авто, які українці купували найчастіше. Фото

Українці продовжують купувати бюджетні авто,які отримали свою популярність завдяки компактним розмірам, хорошій паливній економічності та доступній ціні

Про найбільш популярні авто пише Avtosota.

За даними сайту оголошень AUTO.RIA список найпопулярніших автомобілів В-класу, придбаних протягом першого кварталу 2023 року, виглядає так.

Читайте також: Від кросоверів до седанів та пікапів: вісім найкращих електрокарів, які можна купити у 2023 році

Daewoo Lanos

Перше місце у списку посідає Daewoo Lanos, якого було продано 6 605 одиниць. Найпопулярніший рік випуску – 2007, а середня ціна на ці автомобілі становить близько 2 700 доларів. Lanos – економічний автомобіль з помірним споживанням палива, що робить його підходящим варіантом для тих, хто хоче мати надійний автомобіль з низькими експлуатаційними витратами.

Skoda Fabia

Другий автомобіль у списку – Skoda Fabia. З 3 502 проданими автомобілями найпопулярнішим роком випуску був 2008, а середня ціна на них становить близько $5 100. Fabia відома своїм просторим салоном, який ідеально підходить для сімей, а паливна ефективність автомобіля робить його відмінним варіантом для їзди по місту.

Chevrolet Aveo 2009

Третій автомобіль у списку – Chevrolet Aveo, якого було продано 2 666 одиниць. Найпопулярніший рік випуску цього автомобіля – 2008, а середня ціна на нього становить близько $4 300. Aveo є доступним автомобілем, який пропонує хороше співвідношення ціни та якості, що робить його популярним вибором серед покупців, які хочуть мати надійний автомобіль, не розоряючись при цьому.

Renault Logan

Четвертий автомобіль у списку – Renault / Dacia Logan, продано 2 092 одиниці. Найпопулярнішим модельним роком для цього автомобіля був 2009, а середня ціна на них становить близько $5 400. Logan – це просторий автомобіль, який відомий своєю довговічністю і надійністю, що робить його хорошим варіантом для тих, хто хоче мати машину, яка може прослужити багато років.

Ford Fiesta

П’ятий автомобіль у списку – Ford Fiesta, продано 1 436 одиниць. Найпопулярнішим модельним роком для цього автомобіля був 2016, а середня ціна на них становить близько $8 400. Fiesta – це стильний автомобіль, який відомий своїм спортивним дизайном і відмінною керованістю, що робить його популярним вибором серед покупців, які бажають отримати автомобіль, який буде одночасно цікавим для водіння і практичним для їзди по місту.

Раніше "Апостроф" розповідав про найкращі недорогі авто для жінок.

Вас також може зацікавити:

Jeep відновить роботу в Україні: які моделі авто будуть у продажу

Можна заплющити очі на пробіг: топ-5 найпопулярніших кросоверів

Приносять багато проблем: топ-5 популярних кросоверів, які часто вимагають ремонту