RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Чудовий вибір для пересування містом: ТОП-6 найкращій скутерів і мотоциклів

Експерти назвали шість найкращих скутерів та мотоциклів 2023 року, які ідеально підійдуть для пересування містом за насиченого трафіку та обмеженості парковок.

Рейтинг опублікувало видання detector.media.

Читайте також: Названі кращі мотоцикли для новачків - приваблюють безпекою і надійністю

Рейтинг скутерів

Серед скутерів лідирує за рекомендаціями Honda Metropolitan. Він має вигляд елегантного, також доступний за ціною. Скутер забезпечить надійну їзду по місту. Його виробники оснастили 50-кубовим двигуном, здатним розвивати швидкість до 30 миль на одну годину.

Далі йде Yamaha Vino Classic, що вважається одним із найпопулярніших скутерів на ринку.Його оснастили 50-кубовим двигуном. Така модель може їздити максимально до 35 миль за годину.

Замикає трійку лідерів Kymco Super 8. Такий мопед має більш потужний двигун порівняно з конкурентами, 150-кубовий мотор, що здатний мчати на швидкості до 50 миль на годину. Він має гарну продуктивність.

Рейтинг мотоциклів

Мотоцикли гарантують більшу оперативність, аніж на мопеди. Їх можна обирати для пересування на великі відстані.

Очолює рейтинг Honda Grom. Такий мотоцикл легкий і доступний. Вдалий вибір для їзди за містом. Має 125-кубовим двигун і розвиває швидкість до 60 миль за годину. Виконаний у спортивному дизайні.

Далі йде Suzuki Boulevard S40. Класичний круїзер стане вдалим вибором для більш спокійної їзди. Має 650-кубовий двигун, може розвивати швидкість до 75 миль за годину. У нього зручне сидіння та ретро-дизайн.

На третьому місці списку - Yamaha YZF-R6. Така модель має велику потужність. У неї 600-кубовий двигун, здатен розвивати швидкість до 150 миль за годину. Має гарну продуктивність та маневреність.

Нагадаємо, згідно з офіційною статистикою, на вторинному ринку в Україні пік купівлі-продажу мотоциклів прийшовся на травень, коли загалом було куплено 3173 двоколісних машин, а за перший квартал в країні придбали 3345 мотоциклів з пробігом.

  • Вас також може зацікавити:

Harley-Davidson випустила стильні мотоцикли з військовим дизайном: фото та характеристики

У Японії створили літаючий мотоцикл - продають за ціною суперкара: фото та відео

Мотоцикл Вермахту та інші раритети: киянин показав унікальну колекцію мототехніки