RU  UA  EN

Понеділок, 8 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

8 липня

7 липня

6 липня

Всі новини

Дарують незабутні враження від керування: названо найкращі авто з переднім приводом

Питання того, авто з яким приводом обрати, часто турбує водіїв. Проте ці моделі автомобілів з переднім приводом точно подарують незабутній досвід та приємні поїздки.

Список підготували експерти "CarBuzz".

Читайте також: Які дизельні авто з пробігом найпопулярніші в Україні: свіжий топ-15 моделей

Автомобілі з переднім приводом, як правило, економніші, ніж автомобілі з заднім або повним приводом, оскільки вони мають меншу вагу та потребують менше потужності для приводу коліс. Це може призвести до зниження витрат на паливо.

Крім того, багато людей вважають, що автомобілі з переднім приводом легше керувати, особливо на слизькій або мокрій дорозі. Це пов'язано з тим, що більшість ваги двигуна розташована над передніми колесами, що дає їм краще зчеплення з дорогою.

З огляду на високий попит експерти оцінили та обрали 11 моделей автомобілів з переднім приводом, котрі найкраще підійдуть для тих, хто хоче спробувати такий формат. Їх головні переваги – висококласна керованість та відповідні технічні характеристики:

  • Honda Civic Type R (FL5): цей культовий хетчбек здобув славу завдяки винятковій керованості та спортивним характеристикам. Новітнє покоління (FL5) не зраджує традиції, пропонуючи чудове зчеплення з дорогою та чітке кермове управління. Потужний двигун у поєднанні з аеродинамікою робить його одним із кращих авто цього кластеру.
  • Acura Integra Type R (1997-2001): цей класичний спорткар і досі залишається еталоном керованості серед передньопривідних машин. Acura Integra Type R оснащена досконалою підвіскою та легким кузовом, що гарантує чудову динаміку та чутливість керування.
  • Volkswagen Golf GTI (MK8): це топова модель, яка славиться збалансованою керованістю та потужністю. Восьме покоління (MK8) вдосконалює основні якості, пропонуючи чітке кермове управління та покращену підвіску, що робить його ідеальним вибором.
  • Hyundai Veloster N: сучасний спортивний варіант з винятковою керованістю. Його спортивна підвіска та потужний турбований двигун гарантують динамічний досвід за кермом.
  • Ford Fiesta ST: компактний варіант для шанувальників переднього приводу, який вражає своїми показниками управління. Легкий кузов і чуйна підвіска роблять його ідеальним для маневрів.
  • Mini John Cooper Works GP: хоч це авто і маленьке, та досить потужне для доріг – має приголомшливу керованість за рахунок жорсткої підвіски та спортивному рульовому управлінню. Mini John Cooper Works GP точно подарує вам незабутні враження від поїздок.

  • Peugeot 205 GTI: це класичний хетчбек, який досі популярний через свою керованість – має легку основу, а динамічна підвіска дозволяє отримувати неймовірний результат на дорогах.
  • Honda CR-X Si (1988-1991): класичний передньопривідний автомобіль, який здобув популярність через якісну керованість. Компактні розміри та легка вага роблять його відкритим до маневрів та приємним в керуванні.
  • Lotus Elan (M100): неповторний спортивний автомобіль із переднім приводом, який відзначається легким кузовом та чудовою керованістю. Автомобіль демонструє відмінні динамічні властивості та точне рульове управління.
  • Renaultsport Clio 182 Trophy: варіант зі спортивним характером, відомий своєю відмінною керованістю за рахунок вдосконаленій підвісці та потужному двигуну. Буде одним з найкращих варіантів у цьому сегменті передньоприводних авто.
  • Fiat 500 Abarth (2019): це досить невеликий, але характерний автомобіль, пропонує впевнену керованість за рахунок міцної підвіски та рульовому управлінню. Найкраще покаже себе на міських дорогах.

Ці 11 моделей кидають виклик стереотипам про те, що передньопривідні авто не можуть бути динамічними та драйвовими. Їхні витончені характеристики та чітке керування роблять їх прекрасним вибором для тих, хто шукає захопливого досвіду за кермом.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про топ-16 найдешевших кросоверів в Україні.

  • Вас також може зацікавити:

Автомеханік назвав 4 прості перевірки шин, які мають регулярно виконувати усі власники машин

Немає нічого вічного: ознаки, які вказують, що настав час міняти автівку

Злочинці стають винахідливішими: які автівки приваблюють крадіїв