RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У мережі успіх у інтерв'ю скандального російського ведучого про Джамалу

Відомий український автогонщик, телеведучий і волонтер Олексій Мочанов захопився інтерв'ю російського журналіста Отара Кушанашвілі про перемогу кримськотатарської співачки Джамали на музичному конкурсі "Євробачення-2016".

Про це Мочанов пише на своїй сторінці в Facebook.

Він прокоментував матеріал, опублікований в "Комсомольській правді" під назвою "Отар Кушанашвілі: Те, як вела себе Джамала на Євробаченні — наочний посібник для всіх виродків!".

"Наполегливо рекомендую кожному прочитати це інтерв'ю Кушанашвілі і закрити питання українсько-російських відносин всередині та за лаштунками Євробачення! Спасибі величезне, Отарик! Величезне, щиро і від душі. Журналісти у своєму репертуарі. Висмикнули з контексту фразу, кастрували і витягли в заголовок повністю спотворений і перевернутий сенс. Хоча юридично — не причепишся! Маніпулятори хреновi... А адже практично ніхто з тих, хто бачить анонс — не читає текст і починає паплюжити Отара", — зазначив Мочанов.

"Причому Кушанашвілі - всередині професії та процесу і погодився з правилами гри. Це його єдиний недолік. Але він дає популярність, заходи, відношення та емоції. В суперечках народжується істина. Важливо пам'ятати, що коли суперечки киплять — істина випаровується", — додає волонтер.

"Ось пряма мова Отара в тексті:
— Насамперед я вітаю з тріумфом Україну! Ця співачка — Френк Сінатра у спідниці. Благородство, з яким Джамала себе вела, враховуючи каверзні ситуації (адже у нас як і раніше питання № 1 — її пісня пов'язана з політикою чи ні...) — навчальний посібник для всіх виродків. Будучи в стані, при якому будь-який інший міцний організм зламався б, вона вийшла на сцену і побажала всім миру і любові. Це статус людини, яка, якщо не стане роздаровувати себе наліво і направо, стане естрадним класиком", — цитує Кушанашвілі Мочанов.

Як повідомляв "Апостроф", одіозний російський музичний журналіст і телеведучий Отар Кушанашвілі, якому наприкінці березня заборонили в'їзд в Україну, написав відкритий лист до голови СБУ Василя Грицака з проханням дозволити йому працювати в нашій країні.