RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Карати рублем: журналіст пояснив, як Україна боротися з артистами-кримнашистами

Єдиний дієвий метод припинити гласну або негласну підтримку з боку артистів військової агресії Росії проти України, а також очистити інформаційний простір від прихильників "русского мира" - не давати їм виступати у нашій країні.

Про це написав у своїй колонці заступник головного редактора "Апострофу" Ярослав Жаренов, коментуючи дискусію про доцільність заборони на в'їзд в Україну артистів, які виступав в окупованому Криму.

"У соцмережах днями розвели неабияку дискусію про те, чи мають активісти і журналісти "стукати" у СБУ щодо відвідувань захоплених територій артистами із сусідньої країни", - написав Жаренов, наголосивши на необхідності очистити інформаційний простір "від кремлівських підстилок, які хочуть догодити "і вашим, і нашим".

За його словами, єдиний дієвий метод у цій ситуації - карати рублем, тобто не пускати в Україну гастролерів-"кримнашистів".

"Інші ж іноземні артисти подивляться на втрати колег по цеху і, можливо, задумаються, чи варто ставити жирну пляму на своїй репутації. Тільки так можна зачистити інформаційне та культурний поле України, давши шанс розвиватися якісному вітчизняному контенту", - підсумував журналіст.

Детальніше про проблему гастролей російських артистів в Україні після виступів в окупованому Криму читайте в матеріалі "Концерти кримнашистів в Україні: "стукати" або "промовчати", який опубліковано на "Апострофі".