RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

В Україну заборонили в'їзд екс-продюсеру відомих російських рок-груп

Продюсеру Олександру Пономарьову, відомому під прізвиськом "Хіп" і по своїй співпраці з російськими рок-групами, заборонили в'їзд в Україну на три роки.

Про це сам Пономарьов повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Про заборону на в'їзд Пономарьов дізнався, коли перевозив свого важко хворого батька з Москви до Одеси. Він заявив, що білоруський кордон вдалося перетнути без проблем, а після перевірок на українському кордоні, його запросили на окрему розмову.

"Вони, відразу, почали називати мене "Хіпом", всім виглядом давши зрозуміти, що нарешті-то їм попалася велика риба, і вони все про мене знають. Мабуть, швидко прошерстів Мережі і Інстаграм, вони не сумнівалися, що кожен рік всы свої кращі дні я проводжу в Криму. Це було нерозумно заперечувати, тому що всі кримські фото - найщасливіші. Почалося справжнє цькування. Два з половиною години вереску, крику, погроз, залякувань, принижень за "неодноразове незаконне відвідування тимчасово окупованих територій". На трьох аркушах змусили мене розписати всі адреси і телефони кримських друзів і подруг, клянусь вам, як в кращих фільмах про Гестапо. Тільки це було не кіно ", - написав Пономарьов, додавши, що йому заборонили в'їзд в Україну на три роки.

При цьому продюсер заявив, що його нібито викинули "з сумкою в чистому полі", після чого йому довелося пішки перетинати білоруський кордон, а потім добиратися на попутках до Мінська.

Відзначимо, що Пономарьов живе в Москві. Закінчив Інститут цивільної авіації в Києві. Співпрацював з групами "Браво", "Наутілус Помпіліус", "Сплін" і "Бі-2".

Нагадаємо, раніше "Апострофу" стало відомо, що СБУ передала до Державної прикордонної служби дані про можливе порушення правил в'їзду-виїзду на окуповану територію республіки Крим лідером групи "Ленінград", російським співаком Сергієм Шнуровим.

У той же час на інформаційний запит "Апострофа" в СБУ повідомили, що російському реперу Матвію Мельникову (сценічний псевдонім - Мот), який виступав в окупованому Криму, не заборонений в'їзд на територію України.