RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

З річницею Революції: в мережі жорстко відреагували на пояснення МВС про жорсткий розгон протестувальників під Радою

Користувачі мережі емоційно відреагували на коментар речника Міністерства внутрішніх справ Артема Шевченка про те, що поліція ставила на коліна протестуючих з наметового містечка під Радою 3 березня заради їх блага.

"Офіційний коментар влади - мовляв, "ми поставили на коліна підозрюваних, тому що їм так було тепліше... " Ага, тепліше! Все сходиться ж! Це чудове виправдання на честь річниці Революції Гідності! А Беркут коліном тисне в спину підозрюваному (а за новою інформацією, всі затримані є СВІДКАМИ) - це теж для тепла? Ага, я майже повірив наперед - терміново напишіть це офіційно! ще можна було сісти і покататися верхи на людину - так само ще тепліше взимку! А руку викручувати людині, яка вже на колінах і не чинить опір - це теж для тепла в плечовому суглобі? Так - да-да! Точно! Пишіть, не соромтеся! ", - коментує подію в своєму Facebook блогер Sergey Naumovich.

Також він зазначає, що силовики, по суті, користуються практикою попередньої влади.

"Мені не соромно було б повірити в пояснення, що силовики "погарячкували і будуть покарані"... але раз такі справи, раз беркутівців-садистів покривають на найвищому рівні, раз там у вас знову кругова порука, то ви самі на себе одягнули всі ознаки мусорщіни Януковича-Захарченка. І зробили це добровільно", - пише блогер.

До свого посту він прикріпив одне із промовистих фото з моментом затримання учасників протесту силовиками.

Як повідомляв "Апостроф", мережу обурив жарт Авакова з приводу розгону протестуючих під Радою.