RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

З'явилися нові деталі затримання в Україні італійського журналіста, що підтримує бойовиків ДНР-ЛНР

Затриманому у вівторок, 1 травня, в київському аеропорту Бориспіль італійському журналістові Джорджіо Бьянкі, заборонили в'їзд в Україну на найближчі три роки.

Про це повідомляється на сторінці сайту Миротворець в Facebook.

"У 2014-2015 роках цей італієць підтримував проросійських бойовиків і свідомо порушував державний кордон України. Потім затих. І ось в 2018 році він подумав, що про це всі забули і вирішив приїхати в Україну. Але ж ми пам'ятаємо. У нас всі кроки в Чистилище записані. Та й прикордонники гав не ловлять))) В аеропорту Бориспіль сьогодні (1 травня, - прим. "Апострофа") цього проросійського італійського журналіста затримали. Він збирався в Одесу, але повернеться в Італію або в Москву. Заборона на в'їзд в Україну на три роки. Поки на три роки", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що в 2015 та 2017 роках Джорджіо Бьянкі незаконно проривався на територію України для написання матеріалів в італійських ЗМІ, в яких явно підтримував так звані ДНР і ЛНР.

"Дуже правильно! А то їм в Італії здається, що це модна гра!", "Чао, бамбино, соррі :)", "*удак-макаронник", - коментують пост користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Одесі затримали агресивну прихильницю "руського мира", яка напала на проукраїнського активіста.