RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Водій і пасажир кидалися на копів: опубліковано фото і відео п'яної ДТП в Києві

У неділю, 15 липня, в Києві, на вулиці Машинобудівній, 24 сталася аварія за участю двох автомобілів, через що відбувся неабиякий конфлікт.

Про це повідомляє Інформатор.

Так, аварія сталася через те, що водій Audi не помітив припарковану на узбіччі Таврію і на всіх парах влетів в неї. В автомобілі Audi знаходилося три людини: водій і два пасажири.

При цьому, жінка-пасажир поводилася неадекватно, кричала і кидалася на патрульних поліцейських. Копи намагалися втихомирити розбурхану жінку без застосування сили, однак на їх умовляння поводитися спокійно вона відповідала ще більшою агресією.

У підсумку, поліцейським нічого не залишалося, як застосувати силу і надіти на жінку наручники. Водій Audi спробував заступитися за свою подругу, накинувся на поліцейських і теж опинився в наручниках. За словами поліцейських, водій і двоє пасажирів Audi перебували в стані сильного алкогольного сп'яніння.

На щастя, в результаті самої аварії ніхто не постраждав.

Як повідомляв Апостроф, раніше в Кривому Розі, Дніпропетровської області, кілька машин патрульної поліції були помічені в участі в "заїзді", який користувачі мережі порахували досить схожим на гонки.