RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Вбивство співробітника держохорони в Києві: суд заарештував підозрюваного

Суд вирішив взяти під варту на два місяці з альтернативою застави боксера Петра Очеретяного, підозрюваного у вбивстві співробітника держохорони в Києві.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

У своєму клопотанні прокурор просив суд застосувати відносно підозрюваного, дії якого кваліфіковано за статею "Умисне вбивство", безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

"Вказане клопотання обґрунтовано тим, що після скоєння злочину підозрюваний за місцем проживання був відсутній, номером власного мобільного телефону не користувався та змінив зовнішність", - пояснили у прокуратурі.

В органі слідства вважають, що "є всі підстави вважати, що перебуваючи на волі, підозрюваний переховувався від органу досудового слідства".

Суд задовольнив клопотання прокурора, обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, одночасно визначивши альтернативу у вигляді застави у розмірі 600 тис. грн.

Прокуратура оскаржуватиме рішення суду в частині визначення застави в апеляційному порядку.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в ніч на 3 січня в Києві на Печерську між двома чоловіками виник конфлікт, в результаті якого один з них, який опинився співробітником держохорони Василем Хмелюком, отримав смертельне поранення.