RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Скандал навколо "антивоєнної" виставки в Києві: ветеран АТО вказав на ключовий момент

У мережі засудили і засудили роботу студента-скульптора Спартака Хачанова, який виставив свою роботу на виставку в Києві.

Про це повідомляє ветеран АТО Максим Музика на своїй сторінці в Facebook.

"Висловлюся і я з приводу скандалу з" роботами "нікого Спартака Хачанова і його конфлікту з викладачем Академії образотворчих мистецтв Володимир Харченко ... Я дуже добре розумію і підтримую Володимира. Він мій побратим, з яким ми воювали разом, і я розумію, чому його зачепили слова "митця,", про те що ми не свою землю захищали, а "ху * ми мірялися", - написав він.

Також Музика розповів, чому робота Хачанова і його висловлювання спровокували скандал.

"Коли ти ховав своїх друзів і дивився в очі їх матерям, дружинам, дітям, то ставишся до війни зовсім інакше. Нехай цей горе-художник скаже сиротам, що їхній тато загинув бо" ху * ми мірявся ", а не тому що захищав батьківщину. і так, зараз "художник" злякався і його риторика змінилася: "Ви не зрозуміли мій творчий задум! Я ж за мир! Я просто проти військових парадів! ". Але свій початковий посил він озвучив відразу, і я розумію реакцію Доцента. Поваги до захисників України в цій" інсталяції "немає ні найменшого", - написав ветеран АТО.

Нагадаємо, молодий скульптор Спартак Хачанов виявився в епіцентрі скандалу. Студента НАОМА (Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури) відрахували за те, що він у своїй інсталяції "Парад членів" порівняв армію з пенісами.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії розгорівся скандал навколо відео з розлюченим на студентів директором інституту.