RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

"Покарання" підлітків в Києві за гру в сніжки: опубліковано повне відео

У мережі розгорнулися бурхливі суперечки з приводу дій професійного боксера, Віктора Сидоренка, який побив в Києві кількох підлітків, за те що ті потрапили сніжком в його автомобіль.

Відео бійки опубліковано на Facebook сторінці "Київ Оперативний".

"Після перегляду минулого відео, згадуються деякі коментарі, типу "мало дав", "потрібно було бити сильніше", "я б убив"... Дуже цікаво, що тепер скажуть ці люди? Як видно, ці діти не йшли на пошуки пригод , вони йшли додому зі школи. Вони не провокували ситуацію і не тікали від неї. Побачивши чоловіка, який вискочив з авто, хлопці зупинилися, очікуючи розмову, яка в лічені секунди перетворилася на побиття. На відео чітко видно все від початку до кінця!", - йдеться у підписі до відео.

У той же час, в коментарях багато хто не погодився з такою думкою.

"Чого ви х**нею займаєтеся. Якби він реально працював по ним, наслідки були б іншими. А так дав два срача, і вся країна гуде. Правильно зробив. Я його підтримую", - пише один з користувачів.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", інцидент з побиттям підлітків водієм, який виявився професійним боксером Віктором Сидоренком, стався в Києві 7 лютого.