RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Києві озброєні викрадачі відзначилися "крадіжкою століття": опубліковано фото

У Києві двоє братів-злочинців викрали авто марки "Москвич", щоб замінити двигун в машині батька.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в Оболонському районі столиці. На лінію правоохоронців надійшов виклик про вкрадене авто.

Поліцейські з допомогою системи відеоспостереження "Безпечне місто" відстежили маршрут викраденого транспорту, а також встановили автомобіль, його супроводжував BMW на іноземних номерах. Правоохоронці затримали обидва автомобілі на Набережному шосе в Києві. Зловмисниками виявилися родичі, які вирішили таким чином "дістати" двигун для машини батька. Вони змінили замок запалювання, завели "Москвич Комбі ІЖ" - і поїхали з місця двома машинами.

Як з'ясувалося, правопорушники - уродженці Кіровоградської області, 2001 і 1986 року народження, раніше в поле зору правоохоронців не потрапляли.

В автомобілі BMW поліцейські виявили пістолет, набої, кастет, а також викрутки, ключі та зламаний замок запалювання від автомобіля "Москвич" - радянського авто, яке перестали випускати в 1997 році.

Зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили про підозру. Їм загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такого.

Як повідомляв "Апостроф", в столиці затримали чоловіка, який пограбував лотомаркет та виявився давно розшукуваним вбивцею.